You are here

Чуете ли, че Пеевски се "отказва" от нещо, значи сменя дегизировката и със сигурност ще стане по-агресивен.

Спирането на кораба с оръжейни доставки означава само едно, вече нямаме нужда от врагове. Напълно достатъчни сме си при самоунищожаването.
Тези, които си мислят, че все пак трябва а има някаква граница на безобразията и нещата ще се самооправят, за пореден път се оказаха "изненадани".
Нито ще върнат лиценза на Дунарит, нито ще престанат атаките срещу ВПК, докато от милиард и двеста милиона износ не се върне обратно до 200 милиона. Как така ще прави конкуренцията на "братския" руски износ, а Пеевски да не събира от името на мафията такса на вход и в дадения случай на изхода?
Чуете ли, че Пеевски се "отказва" от нещо, значи сменя дегизировката и със сигурност ще стане по-агресивен. 
Много точна бе констатацията - вече дори няма нужда от изрично указания от Москва, "здравите" сили у нас вече са на самозадоволяване и самоинструктиране.
Да ни е честит и новия председател на ВАС. Имал някакви прегрешения там - ние си мислим, че това е минус. Системата е уверена, че е плюс - доказан "наш" човек. Тези "чистите" или гдето мислят са най-опасните. И нито вопъл, ни стон.
Ако някой не вижда връзката между избора на председател на ВАС и спирането на кораба - значи е достигнал степен на заслепение, при която дори няма нужда да му пленяват волята и сетивата.

Ilian Vassilev 

Фейсбук