Ще гласувам за тези които ще премахнат окупационните съветски паметници

Знам за кого ще гласувам на тези избори. Тези за които ще гласувам са онези които поне ще обещаят, че ще премахнат съветските окупационни паметници в Бургас и в България като онези Альошовци в Бургас и Пловдив или МОЧА в София.

Дали това е важно или е по-незначително от доходи, зависимости, правосъдие, свобода на словото всеки да прецени сам ...

Важното е веднъж завинаги да скъсаме с окупационните си зависимости от СССР или наследилата го Руска федерация, както и със съвременните прояви като Путински поток, енергийната ни зависимост и политици като Борисов, Нинова, Румен Петков, Копейкин, Малинов и още куп други.

Важното е да знаем как Сталин е предлагал български земи и по-точно земи от регион Бургас на Турция по време на ВСВ, за което си има документи.

За желанието на Сталин да даде Бургаски район на Турция като вид наказание на България за поведението й във Втората световна война през декември 1941 г. свидетелства архивен документ, но нашите русолюбци, както кметът Димитър Николов зам. на Вожда на ГЕРБ са го забравили ?!

Забравили са и около 30 000 жертви българи дадени след септември 1944-15 май 1945 г. на страна на Червената армия, в която сме въвлечени от Сталин ...

За едно ново начало е нужно тези робски символи да отидат в музеите, както и пълна лустрация, а не както е сега агенти на ДС да са премиер и вицепремиер на България, която е страна член на НАТО и ЕС.

Ето защо на тези избори няма да гласувам за партии и коалиции като ГЕРБ, БСП, ВМРО, НФСБ, Воля, Атака, Възраждане, русофилите на Малинов, Има такъв народ, ДПС и разни други ...

"Под лупа"