“Досега бях с „Америка за България“, сега с руския посланик ше ги объркаме пак…. "

Tatiana Christy

Бях свидетел на „милото“ видео по откриване на пловдивския панаир. В линка под поста по-долу може да се насладите на учредителите. На първо място борисов със свинаря гергов. Ставаме свидели на диалог – борисов-геров -по въпрос на някаква могила – борисов към геров --„Да извадиме императора римски и да туриме тебе“ хаххахаххах. Гергов – хахаха. Стигат до лентата за рязане – борисов: “Досега бях с „Америка за България“, сега с руския посланик ше ги объркаме пак…. Днеска съм ги разделилл – Нато-Руската федерация…и шпионите са… (жест с ръка като змия) …”всички присъстващи катили се смеят. … хахаха , баси колко смешно!
Руският нискочелест посланик е избутан от Борисов да реже лентата на пловдивския панаир. Въх! Добре, че е този селяндур, за да ни открехне в технологиите!

Поп, жени в носии…хляб и сол… рева!

Клетата накъдрена руска преводачка на нискочелия посланик излива менците за да върви „по вода“ на панаира! Представяте ли си? Някаква изумена леля от руски произход дава благословия на българските панаирни технологии!?? Барабар с някакъв изумен поп! Баси нацията техническа! Да живей незвисимостта! Умирам от смях!!

Фейсбук