”Държава без изход” - Прокуратурата ме държи в клещи! /видео/

Прокуратурата ме държи в клещи. Това каза пред Фрог нюз бизнесменът Илия Златанов. Във втората час на „Държава без изход“ той разкрива защо и как е взел решение да напусне България.

За първи път дава подробности за връщането си у нас, както и за перипетиите му с прокуратурата и съда. По думите на Златанов срещу него се водят дела от Митко Каратиста – съдружник в „Делта гард“ и съпругата на Пепи Еврото – Любена, които се придвижват в съдебната система с „космическа“ скорост. За разлика от това неговите искове буквално буксуват, като изобщо не се дава ход.

 

Предприемачът разкрива, че гръцката полиция проверява как фирмата на Любена се е сдобила с куп имоти в южната ни съседка. За родните магистрати скандалните разкрития на Илия Златанов и сина му Явор за начина, по който действа спецпрокуратурата, и лобистите в нея,  се свеждат до „семеен спор“.

 

Случилото се на семейство Златанови е огледало на живота в България. Защото посегателството върху бизнеса им с участието на съдебната власт, не е единичен случай, напротив. Превърнало се е в честа практика през последните години. След всички разкрития на семейство Златанови за ужаса, през който са минали, нормален човек не може да заключи друго, освен че живее в "Държава без изход".

 

Вижте първата част на „Държава без изход“

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/darjava-bez-izhod-prokuraturata-...