„Под лупа“ използва социалната мрежа Facebook, за да достигне истината за това управление до повече хора

Освен печатните 32 страници на вестник „Под лупа“, който излиза всеки вторник от близо пет години, на разположение на нашите читатели и онези, които желаят да научат истината за настоящето управление на България са и двата сайта на вестника : http://www.podlupa.bg/ и обновеният сайт :http://burgas-podlupa.com/ , а от август 2011 г. на ваше разположение е и страницата ни в социалната мрежа Facebook , която може да посетите ако имате профил изграден в нея на адрес: https://www.facebook.com/pages/Под-лупа/250346521661962 .

В. Под лупа

Достатъчно е и да имате компютър и достъп в интернет и най-популярната търсачка Google при написване за търсене Под лупа ще ви отвори поне 6 адреса, откоито ще можете да получите достъп до всички онези 236 броя на в.“Под лупа“, както и няколкостотин хиляди публикации във Facebook.

 

Нека да не прозвучи самохвално, но някои от най-четените статии на в.“Под лупа“ са били посетени от 491 162 души ...

Най – четената наша статия на Лука Балкански автор в „Под лупа“ в чужд сайт е „Станишев и Сие- гафове безброй“ е прочетена 14 405 пъти в сайта „Политическо инфо“.

Сергей Станишев и Сие - гафове безброй

Статията на Константин Стоилов „Червена круша сини сливи не ражда“ посветена на неуспешният ни кандидат за еврокомисар Румяна Желева публикувана в сайта „Политическо инфо“, както и в сайтовете „Афера.бг“ и „Свежо“ още през май 2009 г. провокира с разкритията си неосветлената част от биографията й която доведе до нейния провал.

Тази статия дори е използвана на международна конференция в БСУ през 2010 г. на тема: „Българската кандидатура за еврокомисар: Криза по учебник“.

Статията „Гаражната принцеса“ също от май 2009 г. беше пълна с разкрития и показа от друга гледна точка политическата кариера на г-жа Надежда Михайлова .

Не пропуснахме да създадем две сензационни статии свързани и с г-н Иван Костов, както и такива посветени на ПП „Атака“ и лидерът й Волен Сидеров.

В. „Под лупа“ бе един от първите критици на сегашното управление на ГЕРБ и министър-председателя Бойко Борисов още преди парламентарните избори от юли 2009 г.

Обект на наше разследване е бил неведнъж и Ахмед Доган.

Откритие на журналиста Христо Тодоров бе многозначителната фраза на Юлияна Плевнелиева, съпругата на президент Плевнелиев в Тwitter от 18 октомври 2010 г.:

yumito Yuliana

Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите…“

която първи публикувахме във Фейсбук, както и в статията „Юлияна Плевнелиева – Първата дама“ на 24 януари 2012 г. Тази реплика (туит)буквално взриви Фейсбук и намери отражение и коментар в много български печатни и електронни медии и коментари в телевизионния ефир.

Нашата политика е била ИСТИНАТА, онази прикривана истина за политиката на геноцид, която правителствата на България са осъществявали по един или друг начин.

За разлика от много други вестници ние не сме публикували реклами, които да ни правят зависими, а сме публикували изключително материали, които са политически и то най-вече критични.

С развитието на социалните мрежи за споделяне и електронните формати на много бивши печатни издания и ние се насочихме към една от тях и можем да споделим положителните резултати от публикациите в нея.

За една година достигаме вече между 25 963 и 33 187 души за месец в над 20 страни по света и до 20 от най-големите български градове като София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Перник, Шумен, Сливен, Хасково, Габрово, Добрич, Кюстендил, Благоевград, Ямбол и др.

Достигаме до близо 10 000 човека месечно в София и до 468 души в Обединеното кралство, в частност до 254 човека в Лондон, достигаме до всички европейски държави, Русия, Турция, САЩ и Канада, както и до държави в Азия и Африка.

3 946 души използват английски език в общуването, 227 души ползват турски език, 272 немски език, а 225 души ползват руски език и т.н.

За близо година ние имаме 1067 приятели, над 326 011 публикации, хората говорещи за нас средно са 2060 , а седмично ни посещават по около 30 576 души.

Занас е радостно, че хората които ни харесват са в една активна възраст от 18 до 54 години.

Тази група представлява 75.1% от харесващите ни.

Най-активни и най- много са хората на възраст от 25 до 44 години, които съставляват 59.7%.

По -многобройни почитатели на нашата фейсбук страница са жените, които са 53.2%

59.2% от харесващите нашата страница са жени.

Тъй като ние публикуваме изключително материали свързани с политиката младите хора до 17 години са едва 1%, но следващата възрастова група от 18 до 24 години са вече 6.4 %, което все пак е успех при царящата чалгомания и желанието да се играят игри и да се ровят младите хора във видеосподеляне.

Сред нашите приятели има много известни личности със своето участие в социалните мрежи с колажи на политическа тематика, известни блогъри, политици с опозиционно мислене.

Разполагаме с богат снимков материал и колажи посветени на управляващите от ГЕРБ, както на национално равнище, така и в община Бургас.

Нашите политически пристрастия са насочени за разкриване на истината за миналите и сегашните управници, техните гафове и опити да ни заблуждават за провежданата от тях политика в ущърб и пренебрегване интересите на българския народ.

И макар, както се казва да не е умряла циганката, която ни хвали ние ви каним да посетите нашите сайтове и страницата ни във Facebook и да споделите вашите впечатления, проблеми и болки.

Ние ще се опитаме да ви помогнем с каквото можем чрез свободното слово, което за нас е висша ценност. Заповядайте !