Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е арестуван в Унгария!

Бойко Борисов ме помоли преди изборите да скрия факта, че е бил арестуван в Унгария, заяви Алексей Петров в студиото на Нова телевизия.

Аз не твърдя дали е арестуван или не, само казвам, че той ме помоли да скрия този факт, а вие си правете изводите. Вече четвърта година пазя тайна и продължавам да я пазя.

Въпреки малкото време, което имаше за интервюто и въпреки опасенията на Сашо Диков, че после ще му бъдат дърпани ушите, Петров успя да каже няколко изречения извън дългите реклами и многото прекъсвания. Не аз взривих колата на Цветелина Бориславова. Бойко13С нея и досега сме приятели, каза той. Тогава Борисов и Румен Пашата трябваше да си разделят бизнеса и трето заинтересовано лице ги сплаши.

Бойко Борисов е лъжец и досега нито едно негово обвинение не е доказано. Аз лежа в затвора две години с едно единствено обвинение кой взривил колата на Цветелина. Други нямам. Накрая и на съдиите им стана неудобно и ме пуснаха. В момента Цветан Цветанов под диктовката на Борисов се опитва да диктува на президента кого да назначи в служебния кабинет. Това го твърдя от чутото от интервютата на Цветанов. Ако го няма него, престъпността ще надигне глава. Той трябва да бъде отстранен на всяка цена от властта временно, трябва да бъдат уволнени полицейските шефове по места, които играят ролята на предизборни щабове и тези полицаи, които плащат на определени хора за гласуване.

Наричам Борисов лъжец с чиста съвест, защото излъга и за досието „Буда“, има такова досие, защото всеки работещ в СИК е бил разработван. Самият аз имам три разработки и спецслужбите са ме следили 15 години. Така че да имаш такова досие не е срамно и не е нужно да лъжеш, че нямаш. Цветанов работи на същия принцип. Например при стрелбата по Златко Баретата аз бях обявен пред медиите за поръчител. Обикновено това е похват. Посочваш някой нарочен или удобен в момента, за да отклониш вниманието от истинските поръчители. Същото се случи и с отвличането на дъщерята на Брендо, пак дочух разни невероятни версии, но ще си кажа мнението, като върнат детето. Сега ще мълча в името на неговата сигурност. Петров заяви, че е завел вече дело срещу Борисов с обвинения за клевета и чака делата да тръгнат в съда. Ти много говориш, но нищо не казваш, измъкваш се, лъжеш, обвини събеседника си Сашо Диков. Не ми разказвай небивалици, а кажи факти. И без това всички ми се чудят на акъла, че съм те поканил. Петров му връчи папка с факти за наркотрафика в страната и още нещо, което бе заглушено от зрителски обаждания и сигнала за края на предаването.

http://skandalno.net