АМАН ОТ ТАКИВА, ДЕТО НЕ БИЛИ МЪЛЧАЛИ НИКОГА! АЙДЕ ХОЛАН, „ЮНАЦИ“! ДОБРЕ, ЧЕ ВЛЯЗОХТЕ ПОД ПОЛАТА НА ХЕРО МУСТАФА, ЧЕ ГО ИГРАЕТЕ МНОГО ХРАБРИ!

Написано от Веселина Томова, Afera.bg

https://afera.bg/%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%bd-%d0%be%d1%82-%d1%82%d0%b0%d0%b...

 

Румен Радев днес се изцепи, че докато той бил говорел, мнозина били мълчали. Малко по-късно дружката му Христо Иванов, напомпан, като че ли вече е премиер, ревна и той: „Демократична България“ никога не е мълчала!“.

Иде реч, че не били мълчали за корупцията и мафията в България, оглавявана от Бойко Борисов.

Верно ли бре, „юнаци“?

Христо Иванов и десно сектантска компания кога не мълчаха, питаме, докато бяха в управлението на Борисов, и докато висяха и по-късно на Дувара МУ, ли? Айде холан!

Радев кога проговори, че и той бир парче юнак разприказван? Къде беше извън последната година? За лимонада ли? Кой подписа указа за Гешев, да не съм аз, бре, юнак разприказван? Кой се целува с Боко, да не съм аз, бе, льотчик ненагледен?

Имам самочувствието да задавам тези въпроси, защото за разлика от тия двамката и от още куп „революционери от последния ден“, от първия ден на Борисов, встъпил на власт като главен секретар на МВР, не съм спряла да крещя, да пиша и да говоря с открито лице и с името си срещу мафията, която наложи.

След тия двамката и Цветан Цветанов цъфна, впрочем и на двамата биз бизе авер, и се изпъчи, че едва ли не бил и той революционер срещу мафията. Тоя наглец даже говори и за подслушване с частни структури! Мерзавец!

Добре, че влязохте плътно и контролирано под полата на Херо Мустафа, че го играете сега много „храбри“, особено когато Боко е паднал.

Повръща ми се от ню лицемери, дето тия, които имаме памет помним къде бяха, къде правиха кариери и как мълчаха. Все по времето на Бойко Методиев Борисов. А знаете, че без него нямаше как да изкласят. И като министри негови, и като президент, срещу когото същият Боко прати … Цецка. Щото е прост, а?

Айде, холан!

Веселина Томова