Атанас Чобанов: С мръсните пари на проксито на Пеевски - напред към светло евроинформационно бъдеще.

Биволъ

Атанас Чобанов: С мръсните пари на проксито на Пеевски - напред към светло евроинформационно бъдеще. Госпожата беше човек на шайката на Буда в Нова ТВ, но новите собственици спряха пропагандното й предаване и я разкараха барабар с водещите. Паднала си е на мястото, прочее.

https://bivol.bg/fincen-files-solidstar-castlefront…

Euronews Bulgaria =#Fakenews

Марина Стоименова е Главният редактор на Euronews Bulgaria
Лион, Франция, 24 септември 2021 г.:
Марина Стоименова е назначена за Главен редактор на Euronews Bulgaria. Тя е първото от много назначения, които предстоят в новосъздадената медия.
Преди няколко месеца беше обявено, че Euronews Bulgaria ще бъде филиал на Euronews - водещият европейски международен канал. Euronews Bulgaria ще разпространява местни, регионални, национални и международни новини чрез телевизията и дигиталните си платформи.
Очаква се излъчването да започне през първото тримесечие на 2022 година.
Марина беше назначена на поста от Euronews след конкурентен и строг процес на подбор. Тя ще извършва задълженията си в София, но Марина Стоименова е служител на Euronews. Тя гарантира, че всички процеси се случват в съответствие с редакционната линия и ценности на компанията. Марина докладва на мениджъра, отговорен за редакторските екипи на партньорските канали на Euronews - Франсоа Жиняk – в Лион, Франция.
Марина Стоименова има 13-годишен опит в журналистиката и управление на медиите. Работила е за една от най-големите телевизионни марки на българския пазар – NOVA. Тя е добре позната на зрителите в България като водещ и има сериозен опит в новини и актуални предавания.
В своята кариера, Марина винаги е показвала професионализъм и почтеност. За това вярваме, че ще изпълнява ангажимента си да отстоява ценностите, заложени в основната мисия на Euronews – обективност, баланс и безпристрастност.
През годините, Марина е преминала през всички нива в нюзрума – репортер, водещ на новини, продуцент и водещ на актуално предаване и е развила основни управленски качества. Тя има огромен опит в политическия ресор, както и на „терен“ - позната е като един от българските журналисти, отразявали някои от най-големите терористични атаки, природни бедствия и политически събития из цяла Европа. Марина е завършила Журналистика, а тази академична година ѝ предстои дипломиране по специалност „Политология“.
Тя ще има задачата да избере останалата част от редакционния екип на медията, в координация с Euronews и българския ни партньор.
Euronews е водещ международен новинарски канал и една от най-добре познатите марки, опериращи из цяла Европа, на която се доверяват хората. В световен мащаб Euronews излъчва в 160 държави и се разпространява в почти 400 милиона домакинства. 67% от тях са в Европейския съюз и Великобритания. Всеки месец Euronews достига до над 145 милиона души чрез телевизионните си канали и дигиталните си платформи, според данните на Global Web Index (2020).