Безумните политики да престанат да ни "водят" към климатичния рай

Ilian Vassilev

Цената на природния газ излетя над 150 евро !?!? на МВтч. Германия затваря ядрените си централи, цените на тока във Франция ден напред днес са 450 евро !?! на МВтч, в Германия и Австрия също са над 400 евро !?! МВтч. Цялата тази идиотия ще се стовари върху нас, защото сме свързани през пазарите. И си мисля - когато Меркел викна бежанците и стовари върху цяла южна Европа ударът на маси бежанци затворихме границите и никой не мрънкаше.
Мисля, че е е време да обявим извънредна ситуция и да не изнасяме за Германия и да оставим великите и просветени климатисти да си оправят сами вятърните си мелници. Богати са, да си платят тока по 1000 евро на МВтч и да престанат да "ни водят" към климатичния рай.
Президентът няма какво да свиква КС за Северна Македония, защото това не е въпрос на национална сигурност, а на национална емоция, но си струва да свика КС за енергията и да обявим временно излизане от договорките на ЕК по климата, включително пазара на емисии.
Предупреждавам - ако не се изолираме, това безумие ще ни отнесе. Не ни стига тукашната корупция, но и германските климатични амбиции ще ни разрушат икономика и бит. Не било по директивите, щели да ни накажат. 
За тази работа трябва "топЕ" - не нас ще ни наказват, а трябва да съдим ЕК за щети нанесени от безумни политики.

Фейсбук