Беновска: Г-н Борисов, г-н Доган, г-да Станишев, Първанов, Сидеров, Каракачанов - Сорос ли отново ще е президент на България?

Журналистката с коментар за предстоящите избори

Г-н Борисов, г-жата кандидат-президент на ГЕРБ готова ли е да посочи на Сорос вратата на България?

А, Вие, г-н Доган, – щял сте да ставате президент? – ще докажете ли на всички българи и на Европа, че сте защитник на европейските права и свободи и ще изритате ли Сорос, със статут на невъзвращенец, от Родината ни?

Сорос ли отново ще е президент на България? Това е най-важният въпрос,на който трябва да отговорите Вие, Г-н Борисов, г-н Доган, г-да Станишев, Първанов, Сидеров, Каракачанов - лидерите на партии. България вече не желае политиката ни - и в скрита, и в явна форма - да бъде манипулирана от многоръкия, вездесъщия, двуликия Янус Джордж Сорос.

Унгарчето György Soros– Дьорд Шорош, поамериканчило се като милиардер с името Джордж Сорос, почти безпрепятствено , пръскайки парички, безнаказано осеменява с „демокрация“ Източна Европа и слаборазвитите общества в годините на прехода. Днес Сорос е сивият кардинал в задкулисната сделка за преселението на ислямските бежанци в България и в Европа. Вече 27 години политиците ни      / едни - срещу мноооого пари, другите- да си кажат заради какви зависимости /- позволяват да ни управлява Сорос. Сорос - Богът на унищожението на банки и държави , Богът на заграбването на пари и души, Богът на политическите и медийни манипулации, Богът на изкушението с пари и „демократични“ думички , Богът на правата на „различните“- цигани, хомосексуални, наркомани , Богът на НПО-тата, Богът на „благотворителността“ – от която цели нации после пикаят кръв, Богът на смачкването на политическите лидери . Сорос – наречен Вербовчика, Мъжа, Непогрешимия гуру, Играча, Старото куче, Блестящия, Непогрешимия “демон” в човешки образ ни е оплел в „протестни мрежи“, „отворени общества“ и стотици „институти“ и „фондации“ - за каквото ви дойде наум. Задачката му е да ни заличи като горда и значима нация от картата на света , а за награда да изсмуче икономиката ни, мозъците, релитията и морала на горда България и да продаде стратегическата ни в Европа територия.

Г-н Борисов, г-н Доган, г-да Станишев, Първанов, Сидеров, Каракачанов – изборът на 5-ти президент ще ампутира ли влиянието и структурите на Сорос в България или ще свалите докрай гащите, за да му съдействате за унищожението на нацията ни? Вярно, че премиерът Борисов се върна от срещата на евро лидерите в Братислава с успешно извоювани 160 млн евро за предпазване от бежанците.Но нека не забравяме,че новия приятел на Борисов, унгарския премиер Виктор Орбан, посочи милиардера Джордж Сорос, че е сред групата „активисти“, опитващи да подрият устоите на европейските държави с подкрепата си за бежанците. На 6 ноември ще видим отговорите Ви.

Аз съм Беновска и питам.

http://big5.bg/