Борисов освободи зам.-министърката на околната среда и водите

Премиерът Борисов подписа също така заповеди за назначаването на Славея Стоянова

 

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободена Атанаска Николова.

Премиерът Борисов подписа също така заповеди за назначаването на Славея Стоянова и на Илияна Тодорова на длъжността заместник-министър на околната среда и водите.

Славея Стоянова е дългогодишен служител в министерството на околната среда и водите, като е заемала различни ръководни длъжности.

Илияна Тодорова до момента заема поста Директор на Дирекция „Управление на водите“ в МОСВ.

https://www.eurocom.bg/new/ot-poslednite-minuti-borisov-osvobodi-zam-min...

Коментар "Под лупа" : Срам ме е, че имаме такъв "кадърен" бургаски кадър като Атанаска Николова, която бе освободена от МОСВ ... 

Атанаска Николова от 2009 г. бе заместник- кмет на община Бургас с ресор „Европейски политики и програми, околна среда“.

Беше и заместник-министър на околната среда и водите в служебния кабинет на проф. Близнашки, както и във втория и третия кабинет на Бойко Борисов.

А през това време наднормено замърсеният въздух в Бургас беше факт не за едно денонощие, а много над 35 денонощия в годините, но почти нищо не бе направено нито в Община Бургас, нито от МОСВ ?! Дори водната криза, която очакваме за Бургас през 2021 г. се свързва с нея от Ревизоро ...

Може би Димитър Николов ще си я вземе пак на работа в Община Бургас ?!!