Борисов само чака удобния момент за да се направи на Спасител на нацията и да спечели избори. Вземи им акъла, след това са твои.

Ilian Vasilev
 
 
Включиха на по-висока предавка в истеризацията на обществото по тема КОВИД. Пускам радио, телевизия и започнаха с разказите на очевидци. Една била журналистка и разказва, споделя. Представям си ако направят същото с терминално болни в последен етап на болестта, или хванали грип и с усложения - я сърце, я бял дроб. С петима души заразени, които разправят "драмата" на своето заразяване по няколко медии, могат успешно да създадат впечатление, че Апокалипсисът е настъпил.
Болничните легла били запълнени - ами като "хитреците" на властта първо истеризират населението, след което психясали от страх с положителен тест, вече задължително трябва да попаднат в болница, защото не са на себе си.
И как се попада в болница? През телефона 112 - който категоризира като спешен КОВИД казус, който е с ПиСиАр но в домашни условие се чувства "зле". Това от разказ днес на един от болните.
И болниците са пълнят със заразени, но без непременна нужда от болнично лечение. И така като пълнят болниците със заразени те става инкубатори на заразата и ... системата кляка.
А медиците още ползват от тези китайските маски, които не са сертифицирани и не пазят.
И вече няма никакво значение, дали умишлено или от наивност журналисти, отразяват паниката на обществото, която сами са създали.
Борисов само чака удобния момент за да се направи на Спасител на нацията и да спечели избори.
Вземи им акъла, след това са твои.
Ако направят разрез на заразени и заболели съм сигурен, че тези които протестират са най-малко изложени на риск, защото са навън и дишат свеж въздух /доколкото софийския в центъра може да е свеж изобщо/.
Приемам че има зараза и тя е опасна, че трябва да спазваме мерки. Че когато те избере може да ти разкаже играта. Но нима не е така с един куп други болести!? Просто една от многото опасности които ни дебнат. Зная също че в момента има много по-тежки болести и хора, които имат нужда от грижи и внимание, такива които никой не забелязва. За това гледам на цялата тази суета като фарс и лицемерие, но най-вече злоупотреба с човешкия страх.
Утре сутрин се гответе за над 1000 случай на заразени. Те контролират всичко и данни, и лаборатории, и могат ако пожелаят да изкаран и 5000 хиляди заразени. Могат да създадат изкуствена суматоха, всякакъв вид паника.
Не им пука - искат цялата власт и за това им трябва уплашени, коленичили хора.
 
Фейсбук