БСП осигуриха на Борисов и шайката му още 7 години защита от наказателна отговорност.

Методи Лалов

 

Ако за ГЕРБ и ДПС нещата изглеждат по-ясни, по отношение на БСП някои хора могат да се заблудят. Затова казвам ясно за пореден път, че БСП и Нинова са част от статуквото, което създаде и отгледа модела Борисов, който граби и унижава българските граждани десетилетия наред.
Затова БСП е имитация на опозиция и се съревновава с ГЕРБ единствено #КОЙ да получава по-голяма порция от кражбите, поради което няма как БСП да бъде носител на желаната от гражданите промяна.
Напомням, че БСП подкрепи номинациите на ГЕРБ във ВСС, а нейните представители там - Кояджиков, Марчева и Бошнакова, заедно с тези на партиите на статуквото избраха задружно Иван Гешев за главен прокурор. Така осигуриха на Борисов и шайката му още 7 годни защита от наказателна отговорност.
Днес Нинова и БСП саботираха усилията на Демократична България за промени както в Изборния кодекс, но и отново застанаха в защита на Гешев, като пречат да бъдат закрити подчинените му специализирани съдилища и прокуратура, както и да му бъде отнета наказателната армия наречена Бюро за защита на свидетели.
 
Фейсбук