БСП ще върне мандата на Радев още на 5 май

Другарите от левия сектор нещо не се разбраха дали бързото връщане на мандата ще даде шанс на Радев да поеме управлението на страната, според Нинова или ще го лиши да даде време на партиите на протеста за промени.

Решението е било взето на извънредно съвместно заседание на Националния съвет на партията и парламентарната група, а лидерът на БСП Корнелия Нинова даде пресконференция, на която съобщи решението на партията да върне веднага мандата, когато го получи от президента.

Нинова заяви, че решението идва след като и трите нови партии на протеста в парламента заявили, че няма да подкрепят правителство на БСП.

Имало и възможност да приемат мандата и да започнат да печелят време на парламента, за да се вземат важни решения, но това  би означавало само удължаване на управлението на Борисов.

Едно е ясно, че както преди няколко дена Корнелия гласува с ДПС и ГЕРБ и отсвириха заедно партиите на протеста,така и сега играе против онзи, за който уж ще гласува заедно с партията й наесен...

Да се обзаложим,че бъдещите депутати на Нинова през лятото ще бъдат още по-малко с поне 5-7 души, а и защо не и повече ...

"Под лупа"