Българската глутница от руски вълци козината си мени, за да си покаже нрава на протестите

Иво Инджев

От публикации в интернет научавам, че сред протестиращите против властта се е изявил и моят стар преследвач, алфа руският вълк в българската глутница на имитаторите на путинските “Нощни вълци” Денчо Златанов, шеф на софийската глутница (нека не се обиждат на глутница, сами се наричат вълци и действат точно като в глутница, което очевидно им харесва).

И не само е присъствал, но и се е отличил, като е участвал в отстраняването от протеста на младеж, скандирал за оставката на президента Румен Радев.

Тъй като забелязвам явен недостиг на информация за личността на този великан на външен вид, но малка брънка в машинарията на московската пета колона у нас, припомням личния ми сблъсък с него в Добрич от 5 март миналата година и други негови “подвизи”. Златанов се открои по време на онази провокация на двайсетина души, изпратени от Варна не без ръководната роля на екстремисткия варненски общинар Костадин Костадинов- Копейкин, целяща да провали представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” пред граждани в градската библиотека.

НА СНИМКАТА: Делчо Златанов в акция по време на провокацията срещу представянето на книгата “Измамата Сан Стефано” на 5 март миналата година в Градската библиотека в Добрич. Издърпва си стола от възрастна жена, която се опита да седне на него и да му попречи да ме провокира от първия ред, на който местата бяха окупирани от провокатори в кожени одежди.

Забележително е например, че Златанов е ласкателно забелязан на пресконференция и похвален от главния руски путински вълк Залдостанов в Москва. “Хирурга” (както е прякорът на близкия до Путин руски ултранационалист и провокатор, пътуващ с мотор начело на негови подобия из Източна и Централна Европа), отбелязва побойническите заслуги на хората на “Делча”, които нападнаха българи, протестиращи край Бургас срещу провокативния поход с мотори на руските “Нощни вълци”. Тези българи Хирурга нарече “бандеровци”, които “Делча” и вълците му научили как трябва да се уважават руските вълци.

Апропо, за това хулиганско деяние участниците от българската проруска глутница бяха осъдени по-късно – условно, но все пак… https://ivo.bg/2019/05/10/кой-организира-угодната-на-кремъл-дем/

Участниците в протеста не са длъжни да разпознават маскираните като граждани български подобия на руските вълци, но все пак трябва да знаят, че работата на провокаторите е да провокират. Явно няма да мине без тях, както се вижда. Но ловът на шарани в тази мътна вода едва ли ще успее да постигне целите си. Защото шепата увълчени от службата на чуждите интереси другари не могат да отклонят течението на реката, край която са клекнали в очакване да минат по нея труповете на техните врагове.