Бързо си отива партията-чалга и идва партията "Остап Бендер"

"Език мой, враг мой: Колкото повече говори Славчу, толкова по абсурден става"; "Към феновете на Слави: Идете на концерт, но не ходете на избори"; "Истината е, че от април до септември Славчо нищо не направи. А уж се захванал с политика, за да направи много нещо"; "Дързост и нищета" 1332 епизод. Давам мандат-връщам мандат, ще направим правителство, няма да направим, нямаме подкрепа. Филм от една племенна държава с враждуващи между себе си племена"; "На всички вече е пределно ясно, че идва партия на Румен Радев с лидер Кирил Петков. Само едно не ми е ясно. Дали това беше целта на Трифонов или просто така се получи. Но в края на краищата какво значение има? Важното е, че партията на Кирил Петков ще замести ИТН": безпощадният народен анализ в рубриката ни “Вашите гласове”. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин! Нека запазим добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни автори без редакторска намеса.
Бързо си отива партията-чалга и идва партията "Остап Бендер"

 

“Ти”

Нас не ни интересува, от кога и от къде се познават Слави и Бойко Василев. Ако искат могат дори ключ от хотелска стая да си вземат. Това си е тяхна работа, но заради уважението към зрителите са длъжни да си говорят на вие. Борисов беше по-забавен в опитите да скъсява дистанцията. “С Борис Джонсън се знаем от деца” (в смисъл, играли са на прескочи кобила в детската градина”). “Камерън съм го возил в джипката по границата”. Забавно нали? Класика!

 

логореята

Веднага трябвало да се приеме еврото... Тоест, натискаш ни доброволно да обедняваме два пъти, отново за тоя дето духа. Слизай от сцената преди да си се качил! Това да бъркаш дълбоко в джоба на обикновения човек и да пълниш и без това бездънните джобове на финансовите монополисти и Запада, не ти е шоу.

 

Слави няма какво да ни каже

Когато разговорът с политици не е за политика, а за изясняване на взаимоотношения, той се превръща в махленска седянка.

 

Към феновете на Слави:

Идете на концерт, но не ходете на избори. Правете разлика между тези неща. На концерт се ходи заради емоцията, а на избори заради разума. Феновете, все още не са избиратели. Това са две различни категории хора.

 

“Какви са последиците от това, че България е изправена пред наепрекъснати избори?”

 

С.Т.: “Как мога да знам аз какви са последиците?” Това е отговор на “политик”, който непрекъснато се напъва да ни обяснява, че иска “да носи отговорност” и да е “гарант” на нещо си.

 

Език мой, враг мой

Колкото повече говори Славчу, толкова по абсурден става.

 

Дааа,

започна да ми става мъчно за Борисов. Добре е, когато едно нещо се заменя с нещо по-добро от него, но не мисля, че Слави е това по-добро нещо. Човек без логическо мислене. Няма да подкрепи БСП, защото и те не му подкрепили правителството. Ами всъщност никой не го подкрепи. Това означава, че ИТН не би подкрепил правителство с ничий друг мандат. Тоест те държат да ни управляват самостоятелно. Вероятно се надяват при следващи избори да получат 121 гласа? Надеждата крепи човека, но потърпевши ще сме всички. Не мисля, че следващото НС ще е по-различно.

 

Мирандола

Истината е, че от април до септември Славчо нищо не направи. А уж се захванал с политика, за да направи много нещо.

 

Македонец

"Дързост и нищета" 1332 епизод .Давам мандат -връщам мандат ,ще направим правителство ,няма да направим ,нямаме подкрепа .Филм от една племенна държава с враждуващи между себе си племена .

 

ха ха ха

Аз не намирам харизма у г-н Кирчу... Хамид Хамид го определи с часовникарска точност - "шугар фейс" или сладко личице, направо Трюдо с тръпчинките. Такива сладникави мутри тук не са на почит у нас, даже предвиждам скоро да му слагат разни работи в устата под път и над път :DDD Виж, харизма в БОКО дал Господ, като ти се усмихне тая мутра и огъваш партенките ! Никой не може да му устои, а Кирето един такъв изцъклен, няма шанс да задържи внимание задълго. Проблемът ми е другаде - всички викат свършил нещо, аз не виждам нещо да е свършил, ако беше свършил - ГЕРБ вече не трябваше да съществува като партия! Някой ще ми каже ли какво точно свърши Кирето, освен че тръгна да вкарва СЕТА, подписаха за влизането ни в еврозоната и ни обявиха за враг на Русия? Друго?

 

чугун

Г-н Петков, г-н министър, айде не се излагайте повече. Отблъсквате даже хора, на които сте , или бяхте, донякъде симпатичен.

 

Мисли от един посредстен, обикновен българин....не задължаващи

 

Ами Скъпи Кирчо, ъж си образован, а се правиш на Мирча Кришнан ! Ноикой не е оспорвал тази дата 21.04.2021 г., и че е безспорно твоят отказ о0т този момент ! Спорът и обвиненията към теб е, че по това време и още повече към 12.05.2021 г. , както и след това до момента, все още си си канадаски гражданин, а това е в нарушение на КРБ/ Конституцията ни/. С нищо досега не си подкрепил твърденията си, освен със собствените си голи твърдения. Даже на 19.08.2012г. ти лично заяви, че в Букурещ/ в Канадското посолство/ има сертификат, който ще докаже, че не си канадски гражданин, ами дай го вземи го и ни го покажи и най- веч1е на КС на Р. България. Не го правиш и аз просто засега не ти вярвам. Опровергай ме и ме извини, че не ти вярвам и разбирам, а и широката общственост наречена - народ на РБ. Ние , които сме живяли цял живот в БГ също страдаме от такива формалности, коагато се допрем до администрацията по повод всевъзможните регистрационни, разрешителни и уведомителни режими и започнат да ни искат всевъзможни документи. Извинявай, че явно не знаеш , че на нас всички обикновените ни се налага да се борим с формалности и бюрократизъм постоянно и ние трудно си вадим паспорти, лични карти, шофьорски книжки ..... Направи ми впечетеление твоето нетърпение още , коагато Търговският регистър и БГ съд ти отказаха в качеството на принципал и министър да впишат така желаните от теб персонални промени в някой търговски дружества, но разбери такъв е закона и реда, и това явно не е само у нас а и в Канада. Държавността , често се отъждествява с формализъм навсякъде и явно законодателите си знаят защо. Това нетърпение на Кирчо Петков във всичко поражда някой мисли у мен за качествата му на бизнесмен и как точно е го е менажирал ???? Явно е свикнал всичко да му се получава някак си на секундата и без да му се налага да чака и да се връща отново и отново... и оттук си мисля дали всичко е толкова морално и законно, което си постигнал Кирчо, дали някой не те е пробутвал, побутвал във всичко??? Мисля си така и ти завиждам, защото на мен не ми се получава така нещата в живота. Но явно ти си по- добър и по- кадърен и успяваш ????? Какво да се прави, успех Кирчо. И на края освен уважение, ти дължиш и изпълнение най- вече на Конституцията и законите , мисля си че такава беше и клетвата ти като министър. Каквото за нас, такова и за теб или......

 

Като прочета

коментарите под всяка статия за Кирил Петков и се отчайвам. Съизмерете се с това какво е постигнал за краткия си живот този прекрасен младеж и тогава говорете простотиите, които пишете. Ала как да се съизмериш, ако нямаш и представа колко интелигентност, усилия, упорит труд, талант и духовна мощ са необходими за да те приемат и завършиш успешно световно известен университет като Харвард? Да не споменавам колко трудности е преодолял в живота си преди да стигне до университета... Наистина не ни е нужен пазач около котела с катрана.

 

Като прочета на 26.08.2021 в 01:42

Да станеш министър в нарушение на Конституцията е особено постижение....Ако мерим с тоя аршин то, Кирчо без съмнение е постигнал много...мерси. Да упорстваш в глупостта си не е особено постижение и не е особено умно...

 

нема да повтарям!

Предлагам безделниците в парламента и особено в правната комисия да престанат да го канят Гешев, понеже и най-лютите фенове на Хаджигенов започват да се питат дали той има юридическо образование!!!

 

Ерген Дедо

Която и прартия да хванете - винаги има такива като тази клетница, просто защото 80 % от анцуганаджиите, които пребивават по тези земи са такива. Андрешковци и Байганьовци. Наивно и късопаметно е да се смята, че това е запазена марка на ГЕРБ. ГЕРБ управляват 15 г., а селяния от този сорт битува по нашите земи от време оно.

 

ЗИП

Райчев откри топлата вода. На всички вече е пределно ясно, че идва партия на Румен Радев с лидер Кирил Петков. Само едно не ми е ясно. Дали това беше целта на Трифонов или просто така се получи. Но в края на краищата какво значение има? Важното е, че партията на Кирил Петков ще замести ИТН. :))

 

Идеалист

Бързо си отива партия - чалга и идва партията Остап Бендер. Открита американска пария, не както до сега задкулисна!

 

Щом и братушките се загрижиха за Байдън, явно наистина положението в Америка е зле....

 

Нашата утеха е: - дано русите да издържат, че иначе за къде сме. Его на, комунизмът почна от Русия преди 100 години, а чак сега дойде при американците. Изоставате Байдън, много изоставате !

 

Всички държавници са малко или повече корумпирани.

По-добре корумпирани държавници, които се грижат за народа си, отколкото корумпирани нещастници не знаещи на кой свят се намират !

 

Още по-зает

Нищонеправенето е по-добро от вреденето. /българска колониална поговорка/

 

ха ха ха

Хора, които посрещат четвъртата вълна с маската отпървата - нямат изтребване! :DDD

 

Пресен пример от братска Франция,

Ако не си ваксиниран, ще имаш проблем да си купиш дори бутилка минерална вода (на летището). Да отидеш на театър, музей, дори в парка на Версай без ваксина е невъзможно. Чорбанов и компания, не за първи път просто кокетира с избирателите, без да се замисля.

 

Вопъл :-)

Ех, Гласове, като гледам коментарите, не ми се влиза при вас... Вече е повсеместно, нищо хубаво не се ражда главите на народонаселението, навред е пустота и празно говорене, откровени лъжи и злобно ръфане, до кръв. Изтече българската кръв... Е, бъдете здрави.

 

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.

Бързо си отива партията-чалга и идва партията Остап Бендер | glasove.com Новини