Великото народно въстание - 3 (видео ) За смяна на мафията управляваща тук не трябва публика, а народ ...

Да, не беше велико, защото само историята може да го оцени след време.

Да, не беше и народно, защото онези баби от Родопите, на които Борисов обещаваше километри асфалт и пари към пенсията не бяха на площадите, но полицаите и те част от народа бяха там и са платени и то не зле по около 1 400 лева бруто за постови полицай пред общината и по 700 лв. пенсия и заплата за такъв все още на служба след много години ?! 

Не беше велико и заради Борисов с джипката, който осигури по около 6 хил. лева дълг на всеки българин ...

Колко да са велики нашите УСВОИТЕЛИ или крадци щом съседите от Румъния от първи септември вдигат пенсиите с цели 40% и удвоиха детските ?! А ние от 13 години в ЕС се мерим и дори изоставаме от  Македония и Албания, Черна гора ...

Е, не е Септемврийско въстание като онова от 1923 г. и няма да е защото комунистите, пардон социалистите които събраха над 925 хил. гласа на парламентарните избори през 2017 г. се радваха вкъщи на победата на Ниновица и на ония 50 лева към пенсията, а и няма Коминтерн да поведе русофилите в БГ, които си създават руска партия в България, а и те смятат протестите като хулигански действия срещу приятеля на Путин-Бойко.

Къде е Гоце, къде са разни уж десни интелектуалци, режисьори, актьори, певци, къде е Слави Трифонов да изпее кавъра за БГ к*рвите на площада ?!!

Вие които днес ще споменете с насмешка усилията на протестиращите какво направихте за промяна към по-добро, към смяна на агентите на ДС на върха на властта, за оставката на милиционер-прокурора, който сключва споразумения с ония от мафията. Нали и вие сте от народа ?!

Да помним, че за смяна на мафията управляваща тук не трябва публика, а народ ...

"Под лупа"