Вече няколко дни Борисов се крие, предава от различни места за кратко и така демобилизира всички, които го подкрепят? Крие се, а полицаите се пекат на подклаждания от него огън.

Ilian Vassilev

 

Да повторим 11 хиляди жандармерия и полицаи охраняват властта само в София. Тъй като протести има все повече в провинцията бяха принудени да ги върнат по домовете им.
Друго гласували, негласували,но 65 милиона лева допълнително възнаграждение за преторианците - не пропускат.
Но си остават хора с ограничен ум. Блокират достъпа на МПС до блокирани кръстовища като контрамярка!?? Това си е за Оскар - и какво постигат - ескалация на блокирането. Тези камионетки на жандармерията откъде ще минат ако блокират кръстовището на Шипка и Васил Левски и на Ректората? Жандармеристите ще станат заложници. Освен ако не решат със сила да се измъкват от обкръжение!? Ами ако софиянци решат да се включат и с колите си и да блокират колите на жандармерията.
Вече няколко дни Борисов се крие, предава от различни места за кратко и така демобилизира всички, които го подкрепят? Крие се, а полицаите се пекат на подклаждания от него огън. Тази работа с извънредния труд е ОК до време.
И да се чуди човек - какво щеше толкова да стане ако микробуса с майките бе стигнал до Орлов мост?!
Ама тя властта за това ще падне, защото е нелогична и нелегитимна.

Фейсбук