Време е за оставка на кмета на Бургас заради редовното замърсяване на въздуха с ФПЧ и бездействието му с власт

Избори ?!! Е, изборите минаха, а местният феодал е вече ЧЕТИРИ МАНДАТА КМЕТ ?!!

Дали си ги е заслужил ? Може би ... Кой обаче живот на бургазлия съкратен или засраскан от живите има такава цена на пореден мандат бездействие на герберския феодал ?!!

Почти 14 години Бургас е редовно замърсяван с ФПЧ и то не от автомобили и печки, а от комините на промишлените замърсители - "братската" рафинерия, Кроношпанчетата, Топлофикация ...

Нищо ограничаващо или намаляващо наднорменото ниво на замърсяване на въздуха с ФПЧ през тези 14 години не е направено. Нещо, което да е ефективно и да донесе повече здраве на бургазлии. Като добавим и масовата сеч на дървета в община Бургас това си е нещо като геноцид, но ...

Днес ситуацията е като в много други дни с наднормено замърсяване на въздуха с ФПЧ и сме на второ място в България по степен на замърсяване.

Докога ще траем тази подигравка със здравето на бургазлии питам онези, които бяха избрани с гласовете и на Бургас за депутати и онези, които избрахме за общински съветници, както и една неадекватна шефка на РИОСВ-Бургас ?

Време е г-н Николов да си ходи при градините с десетки декари киви и при имотите натрупани от уж бизнес от хотел в Приморско до Руенския балкан щом е такъв непукист ... Мисли ли си някой, че при тази власт в ръцете му той не може да се справи с проблема да намали замърсяването на въздуха с ФПЧ ?!! Тогава неспособен ли е или е нещо друго ?!!

Ето данните от днес ...

Снимките са от 10 април 2021 г.от 07.14 и 07.56 часа,а видеото е от 08.41 часа.

Помислете !

"Под лупа"