Във военно дело, пълководците, които изпращат подчинените си в бой, криейки се зад гърбовете им (особено зад гърбовете на жени както в случая) или бягайки от бойното поле, се наричат дезертьори или с други думи страхливци и предатели.

Tatiana Christy

"Героите" на корупцията в България -- борисов и гешев-- привикани в ЕП да се обясняват. Обаче, "героите" се крият и пращат свои пратеници вместо тях, м/у които и клетата Захариева, която, надявам се, има прикачен към себе си преводач на английски. Кофти е за подставените държавни лица, изпратени да се изказват вместо началниците си в Брюксел, защото няма да могат предварително да си напишат изказванията и да ги сричат от лист, защото ще има риъл тайм дискусия.

Благородно завиждам на колегата Dimitar Stoyanov от Биволъ за шоуто, в което ще участва днес! И друго искам да вметна -- във военно дело, пълководците, които изпращат подчинените си в бой, криейки се зад гърбовете им (особено зад гърбовете на жени както в случая) или бягайки от бойното поле, се наричат дезертьори или с други думи страхливци и предатели. Та точно такова ще остане в историята управлението на бкп-обединени, начело с борисов!

Фейсбук