В 21-век след 30 години преход в България все още виреят лидери на червения тоталитаризъм.

Biliana Ambareva

Жан Виденов: „Майкопродавците ще ми раздават акъли, защото били зад граница и направили правилния цивилизационен избор. А да ми дойдат с фотоапаратите си, вързани с Facebook постоянно, а пък аз ще им изляза с автомата, ножа или юмрука си, който също е оръжие. Лукашенко им показа как става тая работа. Класически!“
И аз съм от тия "майкопродавци"!
Измених на столетницата партия-майка още по Бойтошово време и забегнах в гнилия Запад. Не исках да живея в държава, в която властта е взета и се държи с "автомати, ножове и юмруци".
Това е днешната представа за "демокрация" на червените чугуни - няма промяна! Те не искат свобода на словото и ще излязат срещу фотоапаратите с автомати. Те не искат парламентаризъм, а диктатура на пролетарията. Преди 9-ти бяха платени терористи на Коминтерна, а днес изпадат във възторг от "класическия" тероризъм упражнен на държавно ниво.
Коалицията, чийто "инженер" е другаря Виденов носи името "Ляв съюз за чиста и свята република". Другарите са борят за народодовластие - ще властва народа, но с журналистите, които критикуват властта ще се справят с методите на Лукашенко. Родолюбието им е пословично - част от коалицията е и "Възраждане на Отечеството" с председател другаря Малинов от "Движение Русофили". "Благоденствието" на Жан Виденовата зима е пословично, даже носи името на Вожда.
В 21-век след 30 години преход в България все още виреят лидери на червения тоталитаризъм.
 
Фейсбук