ГЕРБ и Борисов, както и Каракачанов, са верни съюзници и другари на Лукашенко и също така богато го захраниха със стотици милиони левове, а може и евро от българските държавни финанси.

Stefan Gamizov

 

Смайваща наглост е ГЕРБ изобщо да коментират държавното авиационно пиратство на Беларус след като Борисов и Каракачанов, заедно, старателно и със законови поправки даже, възложиха на режима на Лукашенко да ремонтира самолети СУ-25 за 100 милиона лева.
Лукашенко също така предостави своята доверена фирма Белстройгаз да строи другото любимо изродче на любовната връзка Борисов-Путин в лицето на Турски Поток. Беларуската фирма реално на Лукашенко е получила неизвестно колко стотин милиона лева български държавни пари и извърши строително-монтажни дейности по газопровода без каквото и да е спазване на трудовото и строително законодателство в България. За Лукашенко и Путин законите на България не беше нужно да се спазват! Не искам да си представям дори за каква корупция и държавна измяна става дума!
Или обобщено може да кажем, че ГЕРБ и Борисов, както и Каракачанов, са верни съюзници и другари на Лукашенко и също така богато го захраниха със стотици милиони левове, а може и евро от българските държавни финанси.
Просто съучастници и ортаци на диктатурата на Лукашенко, както и традиционно бяха такива на диктатурата на Путин!
 
Фейсбук