ГЕРБ отново ще прибегне до налагане на класическата дихотомия ГЕРБ-БСП за да затвори дебата за алтернативите пред избирателите.

Ilian Vassilev

ГЕРБ отново ще прибегне до налагане на класическата дихотомия ГЕРБ-БСП за да затвори дебата за алтернативите пред избирателите.
Нинова очевидно играе за второ място. Тя също има полза от това ГЕРБ да ги идентифицира като Опозицията. Така Борисов печели избори след избори.
За това предупреждението на Елена Йончева за "немски" тип кабинет ГЕРБ-БСП никак не е изсмукано от пръстите.
Все по-очевидно става че Слави няма да води кампания, ще има листи, но ще се появи накрая на кампанията за да заяви, че е най-важния. Едно към едно копира ранния Борисов. Вожд и зад него безлика маса. Изберете ме заради шоуто, песните, заради Краси Радков. Очевидно е влязъл в роля.
След изявлението на руското посолство, което защитава корупционния модел на Борисов и Доган от критиките на американското посолство, спорът какъв е Радев е вторичен. За смъкването на модела и като доказан опонент на Борисов-Пеевски и Доган президентът е съюзник.
Русия защитава Борисов, той е нейния човек у нас.
Така излиза наяве тайната - Радев е договорен от Борисов с Решетников. Президентът никога не се е срещал с генерала от руското разузнаване, докато Борисов и Доган са се срещали.
ДБ и "Изправи се" имат шанс, но липсата на координация между извънпарламентарната опозиция е необяснима. Пречи и липсата на внимание към взаимодействие с политици от малцинствата, което на практика бетонира ДПС.
Хаби се огромна енергия за ненужно противопоставяне. Пример професор Минеков и Отровното трио. Пестете стрелите си за Врага, не за съседа по протест. Тези интриги устройват идеално Борисов. Ако се кандидатира Слави за депутат - кариерист, ако не се кандидатира - предател!? Няма угодия.
Идиотска е тенденцията за самоунищожение сред малцината останали читави хора в демократичната общност, докато Борисов, Доган и Пеевски пласират в Народното събрание безлика маса от бъдещи послушни корумпирани депутати.
Атакуват доцент Мангъров, а той е важен говорител по темата КОВИД която се използва безогледно от властта за овладяване на протестните настроения чрез трета вълна точно преди изборите.
Още веднъж - популярно для невеж - ще гласуваме в условия на извънредно положение и страховити новини, от които половината е заради "яко ще се мре" от новия щам, статистика на растяща смъртност и други трикове за смъкване на избирателната активност.
Е, умници, като атакувате доцент Мангъров за това че се явява с партия, която няма шанс да влезе в Парламента, защо не го поканихте в своите листи, макар и на неизбираемо место. Ни се води, ни се кара е положението.
А той вдигна темата за нормалността, за политическата злоупотреба и корупция на властите по време на КОВИД?
Не Борисов е силен, опозицията е разединена.
Поне да се бяха явили заедно за пет минута за да кажат че имат обща цел - свалянето на Борисов, Гешев и модела.
 
Фейсбук