Гешев и поръчаното от Борисов тотално разследване на протестите, които са пакетирани като "опит за държавен преврат"!?!

Тази седмица ще има развитие по темата с главния прокурор Гешев. Бавно и постепенно почватата под краката му се нагрява, а е известно че не е нестинар и само с подскачане и криене няма да се измъкне.
Разследването на Анти Корупционния фонд, което ще излезе на 11 юни, в което основната тема е рекетът на прокурори срещу Веселин Денков и задържането му за 9 месеца, заради участие в протестите и измислени обвинения по финансирането им, има преки "свидетелства" срещу спецпрокурори и откроена и ролята на главния прокурор.
Ще го видим, ще съдим, но главното е общата картина на поръчаното от Борисов тотално разследване на протестите, които са пакетирани като "опит за държавен преврат"!?! И така се започва подслушване на опозиционни политици, манипулации по медиите, включително разследвания срещу бизнесмени, уж защото "финансирали протеста", а реално за да могат да прокурори и следователи да ги рекетират по схемата "ако не искаш да те затворим плати". Това сделката Борисов си пази властта, Гешев прибира парите.
Ако това не е гигантска злоупотреба с власт - здраве му кажете.
Борисов впрегнал цялата държавна машина, служби, прокурори, медии за да пази властта си и да дискретидира протестиращите.
Бъдете сигурни че това няма да му се размине и заради това ще лежи в затвор, защото това е грубо и престъпно посегателство срещу устоите на демокрацията и правовия ред.
Не може да има съмнение кой е мастърмайнда - Главния Разпоредител зад цялата схема - лицето Бойко Методиев Борисов.
Зная че ме чете - да запомни тези думи. Кражбите, корупцията и прочие зулуми са престъпления от по-нисък порядък, да ангажираш цялата държавна машина в борба срещу политическите си противниците, срещу мирно протестиращи граждани защото според се страхуваш за властта си, като измисляш че е опит за държавен преврат е престъпление срещу правосъдието и срещу републиката.
И не, няма да имаш опцията на Кирил Добрев и Георги Първанов, ОДС да не ги разследва.
 
Фейсбук