Да пикаеш втечнен газ

Hristo Slavi Ratchev

 

Разбират ли българите къде е епицентъра на кризата. И как вторичните трусове предизвикаха световната инфлация.

Не. Глупакът винаги разбира нещо друго. Масовата паника и страхова невроза от Ковид 19 породиха небивали разходи и печатане на пари, буквално по целия свят.

Доста скъп експеримент, който доказва отдавна известната истина: печаташ – инфлаираш – стагнираш – фалираш.

Паралелно друг бледолик глупак започна война. Това не е вторичен трус, а първичен.

Трети глупак, чалгамен, клати заканително глава, той съпреживява себе си фалично. Ударението на уличен може да се мести и двете значения са валидни, та този уличен гамен оттегля министри.

Бравос. Да се знае, кой тук е боса.

Когато народи издигат глупаци на пултовете за управление, всъщност оповестяват себе си и своя огледален образ. Щом глупостта и мачизма хванат юздите на държавния файтон, изпадат стотици хиляди хора, цял народ.

Трифонов иска да държи байряка геройски, да притичва из баирите на Сливница, а оркестърът да дъни: “О, майко моя Родино мила…”

Добре е да се знае, че подобни типове могат да запратят олиняла ни войска на бой последен. Еднакви са с Путин. По най-лошия показател – имат мозъци на гущери. Това са те, чалга бандитите. Нямат никаква идея, че другите може да са прави.

Вън от Украйна! Незабавно премахване на ветото за Македония. Отварянето на главите /не главите на Слави и Путин, Копейкин, знаем какво има вътре/, а преговорните глави.

Там е мястото и времето, където могат да се изкажат претенции, да се спори и ако трябва, да не се затварят с години. Да ходят с отворени глави, на проветрение, да им фуфлае патриотизма и глупостта. /банатска дума – изхвърлям/.

През това време по новите магистрали към Скопие и на запад ще се чува тихото съскане на гумите, народите ще разнасят зелки, дини и пъпеши, ще пътуват насам-натам, балканите ще се замогват.

Русия и Сърбия ще пикаят втечнен газ.

Голямата и непоправима беда е, че няма кой да отвори българските глави. Да изпусне през фонтанелата глупостта и патриотарското налягане.

Вместо това, сега ще преобърнат файтона, конете ще подбелват очи в лудешки бяг. Лайната ще изпаднат от престилката. Дори специалните пратеници на Москва в президентството, армията и парламента ще се уплашат. Доста народ ще псовиса.

Ако сега не загинем като държава и народ, ще има доста да страдаме.

Емигриралите, стойте си по местата. Вече знаете, трябва да се работи съвестно, пазете работните си места, печелете и гледайте от безопасна дистанция как руската агентура руши страната ни. Как в челюстите на годзилата хрускат кокалите на Украйна.

Наблюдавайте и лицемерието на Запада. Страхът и надеждата да умилостивят разпасалия се бандит с жертвоприношения, винаги водят до война. Или моментална смърт.

Хленченето на Ксисинджър и скокналия в големите обувки на Чембърлейн мосю Макрон са точно тази прелюдия.

Това се случва на света. И както винаги всичко произтича от кодираните инстникти на човешкото създание.

Имам всички основания да твърдя, че човешкото същество е отвратително.

Упрек към създателя, твореца или зловещия космически експеримент.

Някой друг е виновен. Размножаването и клането на невинните продължава.

https://www.facebook.com/hristo.ratchev