Дебат за МОЧА и подобията му в България предстои да освети поданиците на съветско-руския колониализъм

Предстои новото Народно събрание да бъде обезпокоено по дълго замитания въпрос за продължаващата съветска монументална диктатура в центъра на столицата ни и в други големи градове. https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-intervyu-petar-slavov-zakonen-li-e-pametnikat-na-savetskiya-okupator-sled-kato-mu-e-izdaden-akt-za-darzhavna-sobstvenost-2-g-predi-da-bade-gotov-proektat-i-tseli-7-g-predi-da-bade-zavarshen

Ето само заради това си заслужаваше да бъде съборено просъветското статукво в командвания от фалшивите евроатлантици от ГЕРБ бивш парламент. Там не се намери нито един депутат, който да постави на обсъждане този въпрос, какво остава за отделна парламентарна група. 

Пробивът в българския парламент да се о(б)съди доминацията на МОЧА и подобията му в България ще изправи пред изпитание спотаилите се поданици на съветския постколониализъм. Как ли ще гласуват иначе гласовитите нови парламентарни патриотари от “Възраждане”?

За старите патриотари бесепари дори не питам. Излишно е  да ги подозирам в стремеж към свободолюбие и освобождаване на България от лъжата за “освобождението” на България чрез съветска окупация. Та нали точно на нея дължат голямата като за тях чест да са следовници на българската версия на комунизма от съветски тип!

Голям зор ще бъде за ДПС, които се издадоха категорично като проруска партия по време на кризата между Турция и Русия със сваления руски изтребител през ноември 2015 година.

Ами бунтарите от ИТН, на които съветското статукво с нищо не пречи – ако съдим по липсата на отношение към него или по някои реакции на днешни депутати от тази партия, които аплодираха анексирането на Крим от Русия  ( като Тошко Йорданов, както вече съм припомнял)?

Но най-интересно ще бъде да видим дали младите прозападни по документи продължители на промяната ще нарушат неутралитета си, който досега никое интервю с тях не е провокирал ( защото самите интервюиращи по навик любезно отказват да затрудняват властта с неудобни за нея теми). 

Инициаторите на това пробуждане Петър Славов и Мартин Димитров ( на снимката) на практика ще провокират преброяване на (не)зависимите български депутати спрямо СССР и Русия.  С инициативата си те осмислят вота на хиляди българи, които получават доказателство, че не са се разкарвали напразно до урните дори при положение, че каузата на освобождението от лъжата за “освобождението” очевидно не излъчи доминиращо мнозинство в това Народно събрание.