Дежавю (вече видяно): НОН СТОП КОЗА НОСТРА БУЛГАРИКА

 
Какво ви съобщиха от немай-къде и какво укриха за голямо криминално престъпление?
 
Първо новините, после спестеното от днешната „сензация”
 
НОВИНА ОТ 22 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
 
Над 11 милиона неистински еврови банкноти и 1,8 млн. в различна степен на завършеност щатски долара са намерени в разкритата в Слънчев бряг нелегална фабрика за фалшиви банкноти.
Мое пояснение:
Печатницата е с изключително модерно оборудване, а банкнотите – с много високо качество и почти всички защити.
Тогава са задържани четирима души. Двама от задържаните са с криминално досие и известни като фалшификатори, като за капак били в досъдебно разследване за предишно такова престъпление. Групата ималше печатници в др. градове, в които са изработвани фалшиви документи.
Операцията е проведена по данни и със съдействието на партньорските спецслужби, разкрили мрежата за пласмент на валута в чужбина.
 
НОВИНА ОТ ДНЕС, 28 ЯНУАРИ 2021 ГОДИНА
Печатница за фалшиви пари – левове, долари и евро е разкрита при акция на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ и Специализираната прокуратура, проведена на територията на областите Бургас, Пловдив, Пазарджик, София и Шумен, с участието на агенти на „Сикрет сървис“ – САЩ, и съдействието на Европол.
Печатницата е изключително модерно оборудване, а банкнотите – с много високо качество и почти всички средства за защита.
На четирима от задържаните са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група, а на други двама за изработка на фалшивите банкноти и документи.
При претърсвания в жилището на един от задържаните в Пловдив, са намерени и иззети 2958 неистински банкноти с номинал 100 евро и 6815 банкноти от по 50 долара с високо качество, фалшиви български лични карти и празни и талони за правоуправление.
 
ОНОВА, КОЕТО УКРИХА
 
Сегашната, днешна печатница за фалшиви пари и документи е онази, от преди две години и нещо. СЪЩАТА Е!
Мястото, където е била базирана сега, е същото онова място отпреди две години – в „Слънчев бряг”. СЪЩОТО Е!
И хотелът в курорта е същият. И подземията му, в които е била. СЪЩИТЕ СА!
И акцията е била същата – в момент на отпечатване на фалшива валута. В СЪЩИЯ ТАКЪВ МОМЕНТ!
И престъпниците са същите. Четиримата престъпника с повдигнати обвинения сега – през 2021 година, са същите онези четирима престъпника с други повдигнати обвинения през онази 2018 г. За същия вид престъпление и за същата печатница. СЪЩИТЕ БАНДИТИ СА!
Двама са били с подписка, други двама – на свобода, макар и всички подсъдими за тежки престъпления.
Същите бандити са, които ги разкриха в престъпна банда за печатница за фалшиви евро не само през 2018 година, но и през през октомври 2016 година. Тогава ставаше дума за 3 млн. бройки по 50 и 100 евро. ВСЕ СЪЩИТЕ МАФИОТИ СА!
И собственика на хотела е същият бизнесмен! СЪЩИЯТ Е!
И разкрилите престъплението спецслужби са същите западни централи. Същите са!
 
СЪЩАТА Е и родната прокуратура, и родните съдебни власти, и родните спеццентрали, и родното власти и правителство - уж различни, а всъщност - от 2016 насам през 2018 до 2021 г. СЪЩИТЕ СА!
Дори химикалите и хартията е същата. От закупки на държавата и тези на банката й.
И валутите са същите, номиналите -същите, по 20, 50 и 100 долара и евро.
 
Само една е в разликата – в количествата банкноти. Онова количество от 2018 г. и другото от 2016 са по-големи.
За сегашното са взети мерки необходимото количество да е достатъчно, за да не е подозрително малко. А и за да не се печатат нови фалшиви банкноти в такива големи количества, за да се изгорят пред представителите на западните посолства, за да моге на този платящ фон вече отпечатаните, уж конфискувани по-спокойно да продължат да се пласират.
 
Отдавна пиша, че България не е държава, а местопрестъпление!
БЕЛЕЖКА
Парадоксът: беше "намерен" фалшив международен паспорт с истинска снимка на името на световноизвестния актьор, режисьор и филмов продуцент Силвестър Сталоун!!!!
Такъв фалшив документ не е необходим на световно известно лице, не може да се ползва и от никой друг.
Бандитите, подпрени от цялата държавна машина – служби за сигурност, МВР, Прокуратура, съдебни власти, държавна власт по поръчка на реалната власт у нас - Задкулисието, се подиграха със Запада и техните спецслужби.
Паспортът в случая е показан среден пръст!
Следователно разкритата сега печатница не е Печатницата. Прикритието й е! Духайте супата, най-сетне не разбрахте ли вече - това беше казано чрез този паспорт!
 
Фейсбук