Диктатурите не се заличават с “моля”, “ако обичаш” и “благодаря”! Така и с прокремъската диктатура на Борисов и санкционирани социопати.

Stefan Gamizov

Диктатурите не се заличават с “моля”, “ако обичаш” и “благодаря”!
На зло куче, зъл прът - народна мъдрост!
Така и с прокремъската диктатура на Борисов и санкционирани социопати.
Тези социопати нямаха никаква милост към никой 11 години! Завлякоха българската нация и държава от Европа в Африка, превръщайки България в крайпътна политическа и икономическа проститутка, а себе си направиха съдържатели на публичен дом-държава. 
Не знаете и частица от случилото се в България! 
От руски ядрени реактори за старо желязо през грабене на държавните пари с милиарди все едно бъркат в джоба си до мръсни сделки с терористи-ислямисти с оръжие и нелегален петрол. И всякакви подобни ужасии непобиращи се в нормалната човешка глава!
България е такъв бардак след Борисов и такава попиляна държава, че може да се каже само, че Борисов изпълни посмъртно мечтата на Пабло Ескобар мафията да си има държава! 
Не се делете на леви и десни! Не си фантазирайте политика, където я няма! Преди лявото и дясното има демокрация и човешки права! Когато това се върне от смъртта в България ще спорим за идеология, която и без това повечето българи я нямат реално. Сега е време мафията да си няма вече държава в лицето на България и диктатурата в Москва да не управлява България!

Фейсбук