Днес ще се случи вот на недоверие. Не е за лошо това, ако накрая доведе до изчезване на Трифонов и компания.

 
Днес ще се случи вот на недоверие.
Не е за лошо това, ако накрая доведе до изчезване на Трифонов и компания.
Причините за това са следните.
Правителството и без това не контролира енергетиката, която е основно руско военно-хибридно оръжие, както и външната политика, която руснаците също контролират и изкуствено създават скандал след скандал от двете страни на границата, за да не може да продължи разширяването на ЕС на Балканите.
Самото създаване на това правителство и “завземането” на постовете на министри на енергетиката, външните работи и транспорта от ИТН, е било руска военна хибридна операция, която е била част от голямата подготовка за войната в Украйна.
Руснаците преследваха и постигнаха в България своите стратегически цели в тази подготовка ползвайки Трифонов:
1. Енергетиката остана под техен контрол - никой от времето на ГЕРБ-ДПС не беше сменен и нищо не се промени, което доведе до манипулиране на цените и инфлацията, а от там контрол върху настроенията в обществото.
2. Външните работи останаха под руски контрол и в резултат на това оперативната разузнавателна игра от двете страни на границата с Македония доведе до кризи и в двете държави, което е желанието на диктатурата в Москва.
3. Контролът на транспортното министерство предпази финансирането на диверсионния апарат на политическо ниво на руснаците в лицето на кръга около ГЕРБ, ДПС и санкционираните от САЩ, както и спаси системата му за вътрешно финансиране, чрез корупция и кражби.
Толкова по реалността в която живеем.
И ще трябва да решим проблема с “руския” човек в ПП.
Може да е един, но е много вреден и коварен.