До новите предсрочни парламентарни избори.

Георги Кръстев

За съжаление и след новите над 30 години червена власт, прикрита в уж пътуващи към Европа и какви ли не псевдо-десни уж партии, а реално клубове по интереси и различни практики на самообогатяване, повечето от реално дясно ориентираните и малкото либерали, така и не искат да разберат и проумеят, че комуниста е като глиста - една частица от глист да остане в тялото ви и за кратко време отново силите ви ще се изсмукват от глистите, а в държава от комунистите.
Не бяха отстранени от власт бсп-въпреки, че обяви, че е наследница на бкп, и то странно как само на активите й, и за кратко време се нароиха нови фракции на бкп и дс - дб; герб; Дудука; Атака; безброй псевдо-патриоти; герб; Копейкин; ИТН; Маяма и компания; ............
Тоест само при тотално прочистване вашата енергия ще ползвате вие а не готованци.

До новите предсрочни парламентарни избори. 
Надеждата за очистване ще е благодарение на съществуващи незаразени Сдружения на граждани и на поне една реално дясна и консервативна политическа партия. Добре дошли ще са и разичните задгранични Сдружения на български граждани както и такива на бегълци от родината си около 9.9.1944 поради налазилия я червеноармейски болшевизъм и безпардонен червен ботуш.

Някъде от територията на географски прекрасната ни Родина.

Фейсбук