ДРУГАРИТЕ ОТ БКП С ПРИСЪЩАТА ИМ НАГЛОСТ ИСКАЛИ ОСТАВКА И СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ !

ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАДОХА ЧУДОВИЩНАТА КОРУПЦИЯ, КОРУМПИРАНИТЕ И ТЕХНИТЕ ПАЗИТЕЛИ - СА ,,БОРЦИТЕ ПРОТИВ'' КОРУПЦИЯТА !? REALLY ? АЙ - СИКТИР - НЯМА ТАКАВА УРОДЛИВА НАГЛОСТ !!!

1- во ; Тези които са на протестите ПЛАТЕНИ или не , дали с парите на БОЖКОВ /ХАЗАРТЕН БОС ПОД КРИЛОТО НА БСП/ или на КОВАЧКИ /ЕНЕРГИЕН БОС /БСП/ за който са били ДОСТАВКИТЕ НА ОТПАДЪЦИ ОТ ЕВРОПА/ ТЕ НЕ СА ГЛАСЪТ НА ЦЕЛИЯ НАРОД И СЛЕД КАТО ИСКАТЕ ДЕМОКРАЦИЯ ИЗБОРИТЕ СЕ РЕЩАВАТ С ГЛАСОВЕТЕ НА ВСИЧКИ НАС, НАЛИ ?!

2-ро ; Да Ви питам КОЙ ще Ви оправи положението ??? КОМУНЯГИТЕ КОИТО ВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА И ПОСЛЕ НЕКА ВИ ПРИПОМНЯ !

МАЛКА СПРАВКА ; ОТ 1945г.  ДОСЕГА ПРИПОМНЕТЕ СИ КОЛКО ПЪТИ БКП И СЪТЕЛИТИТЕ Й ;- НАРОЕНИ ПРЕБОЯДИСАНИ ПАРТИИ СА ИМАЛИ ВЛАСТТА ? ЩЕ КАЖЕТЕ БОЙКО НЕ СТАВА, НО КАЖЕТЕ МИ КОЙ ОТ ТЕЗИ ОКОЛО ВАС НА ПРОТЕСТА ИЛИ В БКП/СДС/ДБ/НДСВ/ КОЯ ПАРТИЯ НЕ Е СЪЗДАДЕНА И ДИРИЖИРАНА ОТ ТЯХ ???

КУКЛИТЕ СЕ СМЕНЯТ , НО КУКЛОВОДИТЕ - НЕ !

КОГА СА НАПРАВИЛИ ЗА ВАС ОНОВА КОЕТО СА ВИ ОБЕЩАЛИ НА ИЗБОРИ , КОГА НЕ СА ВИ ИЗЛЪГАЛИ ??? ЩОМ СА РАДЕТЕЛИ ЗА ВАШЕТО ДОБРО КЪДЕ СЕ ДЯНА ТО ??? ИЛИ СТЕ МАЗОХИСТИ ИЛИ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ ИЛИ ГЛУПЦИ ? ВЯРВАМ , ЧЕ НЕ СТЕ !

3-то ; Защото не искам да се повтаря: КРАТКА ИСТОРИЯ НА БСП СЛЕД 1989г:

Луканов ’89-’90 – „Луканова зима”, инфлация, глад и мизерия

Беров ’92-’93 – „застрахователен бизнес”, рекет, ВИС, СИК

Виденов ’94-’96 – „Виденова зима”, инфлация, глад, мизерия, източени банки

Станишев 2005-’09 – учителски стачки, полицейско насилие, замразени еврофондове, отвличания.

Орешарски 2013 - 2014 - масови протести, полицейско насилие, мафията публично заема висши постове, фалит на КТБ.

ОРЕШАРСКИ /БСП/ ПРЕДЛОЖИ - ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ НА ШЕф НА ДАНС - ИЛИ ВИ Е КЪСА ПАМЕТТА ?

Управлението на БСП през 1995-1997 г. остави разрушителни последици върху българската икономика и финанси. Сривът на БВП от началото на 1996 до началото на 1997 г. е 15 %, а индексът на бедност за двете години Е С НЕВИЖДАНИ РАЗМЕРИ, НО И ПОЗНАТ ПРИ ВСИЧКИ УПРАВЛЕНИЯ НА БКП ! ФАКТ !