Държавата ни лети стремглаво без парашут надолу; това нещо, наречено премиер, удобно играе Клавдий, за да печели време и да се разпределят едни милиарди между една шепа престъпници ...

Мария Лалева
 
 
Държавата ни лети стремглаво без парашут надолу; това нещо, наречено премиер, удобно играе Клавдий, за да печели време и да се разпределят едни милиарди между една шепа престъпници; учители, лекари и медицински сестри умират, а здравната ни система е пробита като швейцарско сирене; децата ни се превръщат бавно в онлайн зомбита; полицаите излизат на протест; едни непримирими граждани крещят “Събудете се! Единни сме силни!”, а другите крещят в отговор “Не ми блокирай кръстовището и си трай!”; срещу корумпирана армия от правителство и чиновници се борят 100 войводи с малки чети; политиците правят шоу, шоумените се канят да правят политика, а ний сме се вторачили в драмата коя от двете диагнози ще спечели изборите в САЩ!
Бог високо, САЩ далеко, но ние сме на командно дишане и в будна кома, не те. И нямаме друг лекар, освен нас самите. Без извинение, ама аман и възгеч от таз американска психиатрия, нашата също е достойна за внимание. И пак без извинение, задниците ни врат в нашия си казан, те техния да си го оправят. Хау!
 
Фейсбук