Единственото място, където руската диктатура печели войната е в България.

Stefan Gamizov

Единственото място, където руската диктатура печели войната е в България.
Манипулираха три пъти преговорите за правителство миналата година, за да се получи желаната от тях конфигурация от партии и хора в него.
Прибраха на “сянка” Борисов и Доган, които са техните реални проксита в Бълггария, за да ги предпазят от неизбежните последствия от планираната война в лицето на високите цени на газ и хибридните им военни операции с цената на електричеството, след което дадоха заповед на хората си в сегашното правителство да помпат инфлацията в аржентински сценарий от валутен борд, но да не пипат хората на ГЕРБ и ДПС във властта, за да не спира корупцията и да има усещане за пропадане с безнадеждност.
Кирил Петков изобщо не разбира, какво му се случва и с какви хора специалисти по злоупотреба на такива като него се е събрал.
Всички сме “прецакани”!
Дори и руската диктатура, защото ще загуби всичко, а ние най-много, защото накрая пак ни управляват по руски план, предатели сме в НАТО, живеем зле в ЕС, тънем в корупция и безумия, а ГЕРБ и ДПС са на път да се отърват от всичко и да останат безнаказани, и то по време, когато не спират да грабят и в момента!
Пълна продажническа шизофрения и садизъм срещу българите!
 
Фейсбук
колаж : VarnaHot