Е, нека Доган, преди да се разграничава от ДПС , да обясни защо стои над Конституцията.

Ха!
Доган изквича от сараите и се разграничава от ДПС. Един вид казва, че хал хабер си няма от туй, дето го вършат с Пеевски.
Утре вероятно ще каже, че не познава Пеевски и никога нищо общо не е имал с него.
Дори още, когато го туриха за наблюдаващ Държавния резерв и Зам. министър при бедствия и аварии. Еля па, 4 мандата депутат на ДПС.
Съвсем логично е санкциите да се разширят и в посока Доган и свързаните с него лица, та руското мекере отсега взе да бие отбой от ДПС.
Друг е въпросът защо НАП, ДАНС, Прокуратура, Сметна палата продължават да охраняват Доган, така както Борисов го охранява три мандата с НСО.
Никой не проверява с какви средства Доган стана собственик на ТЕЦ Варна, струващ 100 000 000 лв.
Никой не пита и защо Борисов му наля 150 000 000 лв. през 2019 г. за да му ремонтира пристанището към ТЕЦа с държавни пари, нито защо през 2020 г. му наля още 200 000 000 лв. за да му разшири канала към ТЕЦа.
Впрочем нека предупредя варненци, че се работи в посока преминаване на ТЕЦа към руския газ и да се готвят за сметки по две.
Добре е Доган да обясни защо общински съветници от НФСБ и ГЕРБ гласуваха да му подарят и общинския път в Росенец.
Добре е да обясни и с какви пари е построен самия сарай.
Добре е да обясни и как е взет парцела от Лукойл, щото секретарката на убития Емин се води собственик. И тя е руски възпитаник, впрочем.
Днес Доган квичи от същия сарай, заради който на всички български граждани бе забранен достъпа до плажа, забележете, ГАРАНТИРАН ОТ КОНСТИТУЦИЯТА.
Е, нека Доган, преди да се разграничава от ДПС , да обясни защо стои над Конституцията.
Явно е, че и Служебното правителство го пази, иначе щеше да търси отговори на горните въпроси.
Със сигурност отговори няма да търси ортакът му СЛАВИ и проектът му ИТН, захранван с трохички от същите СХЕМИ.
 
Фейсбук