Задкулисието трябва да бъде осветено чрез подобни акции и протестът да се насочи не само към видимите наети лица - политици и министри, дори премиер, а към центъра на задкулисието - Пеевски и Доган.

Илиян Василев
 
Трябва да поздравя Демократична България за акцията срещу хотел Берлин на Пеевски. Прекрасна инициатива, която разкрива истинския характер на задкулисието.
Смениха модела на протест - атакуваха Доган в сараите, сега Пеевски, недосегаемите. Атакуваха не лейтенантите, а босовете на мафията.
Първо, това не е хотел, ако беше трябваше да има свободен достъп и хората да могат да пият кафе. Фейк
Второ, Пеевски се крие като плъх, а трябва да бъде народен депутат, тоест достъпен. Фейк депутат.
Трето, Пеевски продължава да се охранява от НСО. Няма доказателства за противното. трети фейк.
Оставам настрана с какви средства е построен хотел, който уж не е притежание на Пеевски. Видяхте какво пиршество на застроените площи е там. И това е скромния депутат който само преди 7 години беше с една кола.
Важното е посланието - задкулисието трябва да бъде осветено чрез подобни акции и протестът да се насочи не само към видимите наети лица - политици и министри, дори премиер, а към центъра на задкулисието - Пеевски и Доган. Тези които се крият и потъват в неизвестност.
Нека активистите на ДПС да дойдат и да го защитят за да видят в какъв разкош за тяхна сметка се шири корпулентния. Разказаха ми за шока, който членовете на ДПС са преживяли като са видяли двореца на Доган на морето. Доган и Пеевски живеят сами в огромни сараи.
Започна акция "Намери Пеевски". Ако трябва да пуснем публична червена бюлетина.
За пръв Демократична България смени модела на протест, като осветява задкулисието и го превръща в пряка цел.
Светлина, повече светлина и политическите плъхове на задкулисието ще се разбягат. Гарантирам.
А сега си представете че ДБ и другите истински протестъри имаха власт, бяха излъчили главен прокурор - къде щяха да бъдат Пеевски, Доган, Гешев и олигарсите им?
 
Фейсбук