За Макиавели и Гьобелс и днешните опити да бъдат копирани от български уж политици и уж журналисти

Георги Кръстев

За Макиавели и Гьобелс и днешните опити да бъдат копирани от български уж политици и уж журналисти.
Ако чичко им Гьобелс можеше да стане от гроба си, щеше да се отврати от бездарните лъжи, с които печатни и електронни издания се опитват да ни заливат.
Прибавете към това изобилие от пошлост и посредственост и безбройните тролове и техните пасквили на абсурда и става траги-комедия от типа вечен 1 април, което не би било лошо при едни нормални приходи и пенсии.
Та.
Зрелище има, другарки и другари управляващи и вие уж нихната опозиция, но липсва храната и алкохола !!!!
Та.
Ако искате да оцелее "империята ви" - развържете бюджета по отношение на минимална работна заплата, а най-добре минимално почасово заплащане, и минимална пенсия.
Опита ви да противопоставите отделните отрасли като вдигнете само началната работна заплата на учителите, нямаше как да мине след като още преди година-две българките и българите се усетиха, че всички "възнаграждения" нямат нищо общо с термина възнаграждение по отношение на размера - а това се случи балгодарение на това, че прогонихте има-няма 2 милиона българи да работят в други държави и те отдавна знаят, че за същия труд тук не получаваха нищо, а там получават адекватно възнаграждаване на положения от тях труд. Пенсиониралите се в други държави след 10-15 години труд получиха 5-6 пъти по-висока пенсия отколкото пенсиониралите се у, нас дори след 45 години работа.
Другарки и другари последователи на Гьобелс - в елементарните ви и бездарни небивалици липсват 20-те% истина за да клъвне зрителя/читателя.
Сега.
Разбирам ви, че такава, 20% истина, в това което ви се възлага просто няма, но без сиренце в капана, или без орехи в хралупата, няма как да се хване читаво мишле или млада маймуна.

П.П.
За ума на властимащия първо съдят по това какви хора той е допуснал до себе си; ако тези хора са предани и способни, то може винаги да сме уверени в неговата мъдрост, защото той е съумял да разпознае техните способности и да задържи тяхната преданост. Ако те не са такива, то и за владетеля ще се мисли същото, защото първия гаф той вече е извършил, избирайки си лоши помощници.
Николо Макиавели
Мисълта-заключение важи с пълна сила и за тези, които искат да вземат властта и да станат властимащи.

Фейсбук