За него България ще си остане Солунската митница, а българите - наивници.

Румяна Ченалова

Веселяк е нашият премиер.В почти еуфорично състояние ганьовската му хитрост намери начин да извлече ползица от вулгарния запис, в който звучи познатият ни до болка глас.
Номера му правят, а той жертва с всеопрощаващо сърце....
Или Ненчо Балабанов го е имитирал, или някой / вероятно от БСП или президентството
след дълго търсене на подходящите думички са сглобили тази противна, възмутителна, отвратителна , недостойна и клеветническа изповед.Само се чудя в кои публични изяви на Борисов са намерили думите, които дори не мога да повторя.
Една фоноскопска експертиза бързо би установила е ли гласът в записа на Борисов или не.
Техническа експертиза би установила манипулиран ли е записа и как е направен.
Борисов обаче знае че няма кой да назначи експертизите защото няма кой да разследва.
Затова му е забавно и даже по- силен става.С този запис утре ще оправдава доказателства, които биха го уличили в престъпление.Точно както използва фейка / който може и да е поръчал/ за острова.
Весели се, защото знае, че Караянчева ще мълчи и ще продължи да го обожествява.Не се хапе ръката, която те храни, даже и да те побийва...
Вероятно и премиерите на европейски държави няма да реагират.
Много се забавлява премиера ни с нашата безпомощност.
А аз си мисля - българка съм и се срамувам от думите на човека, който представлява България пред света.Ранена съм от низостта и безкритичността му, от липсата на морални ценности и етични корективи, от безпардонността на изповедта на този, който се самовживява в ролята на спасител на българския народ, а всъщност не е надрасъл и с милиметър Алековите Ганьо, Дочоолу и Гочоолу.За него България ще си остане Солунската митница, а българите - наивници.
Замислям се - ако предявим искове за обезщетение за причинени ни морални вреди дори само символично - ще съберем парична сума, която да използваме за обществени нужди.
А и по делото ще се назначат експертизи...
А ако се докаже , че записа не е манипулиран и гласът е на Борисов ще може да се сезира прокуратурата, защото има достатъчно данни за престъпления.
Да не говорим за международния
отзвук и скандал...
 
Фейсбук