За ЧРД на Делян П. промени в движението в София и страната

Има такава песен: На рождения си ден напий се кат' свиня, на другия ден може да осъмнеш отново човек. Шансът е в ръцете ти. Цяла година името ти споменавахме – не питай как… Текстът е на Пол Лен. Какво е имал предвид – няма значение. Важното е, че днес рожден ден има народният герой и любимец Делян Пеевски – Шиши.

Присъединяваме се към поздравителните телеграми, есемеси,е.мейли и хвърлени камъни от цялата страна в посока рожденика. За съжаление не можем да се присъединим към паричните записи, съобщения за спечелени обществени поръчки, новооткрити банкови сметки и други скромни подаръци, пристигащи към хотел „Берлин“ от благодарни сънародници.

 

Във връзка с всенародните тържества в цялата страна, посветени на некръглия юбилей на Кръглия политик и милионер МВР и Столична община съобщават на целокупния български народ:

 

От 12,00 часа до 24,00 часа на 27.07.2018 г. се спира движението на товарни автомобили в цялата страна, с цел осигуряване на транспортни коридори за специалните автомобили, които пътуват към столицата с подаръци за скъпия рожденик. АПИ е отворила всички тунели, за да няма задръствания по магистралите.

 

Преди София движението се отбива по околовръстния път (част от който построен от фирми на Пеевски по най-висока тарифа – дай Боже всекиму…), за да може потокът да бъде насочен към Бояна, където в х-л „Берлин“ ще се срещнат националните автолъчове.

 

Кметицата на София Йорданка Фандъкова е издала заповед точно в 20,00 часа да се спре движението по бул. „Цариграско шосе“ и бул. „България“, бул. „Руски“ и др., откъдето ще преминат колоните на възторжените привърженици на модела #Кой. Те ще бъдат водени от шпиц командите на самия депутат, които натрупаха солиден опит в масови мероприятия като протести, митинги и демонстрации.

 

Военният министър Красимир Каракачанов е издал заповед в 21,00 часа двадесет и едно оръдия да произведят 38 салюта.

 

По села и градове ще се проведат спонтанни тържества, а клубове за опазване на революционните традиции ще възпроизведат убийството на Христо Ботев, Стефан Караджа и Хаджи Димитър, както и обесването на Левски. Всички сцени са посветени на Шиши, както си му е редът.

 

Черешката на тортата на големия празник, ще е раздаването на благодарствени пликове от рожденика на неговите най-близки, без които не би постигнал всичко, което постигна. Сред получателите са главният прокурор Сотир Цацаров, финансовият миистър Владислав Горанов, здравният министър Кирил Ананиев, икономическият Емил Караниколов, зам.-финансовият министър Бойко Атанасов (отгварящ за НАП), депутатът Йордан Цонев с партизанско име Данчо Ментата, шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов,  зам.-главният прокурор и водещ обвинител по делото „КТБ“ Иван Гешев, депутатът от ДПС Хамид Хамид, Стоян Мавродиев, шеф на ББР – личната банка на Шишо и др. В списъка с ВИП гости са и любимите издатели на Пеевски, които владеят палачинкообръщането до съвършенство.

 

Поканен е и премиерът Борисов, но той отказал заради неотложни ангажименти по международна линия – среща с американския посланик. Отказът доста помрачил веселото настроение на рожденика, защото – помислил си той – може да говорят зад гърба ми за закона „Магнитски“...

 

Специален поздрав за рожденика бил изпратен от Кремъл по подходящ пратеник. Именно той щял да е голямата изненада на празника.

 

Близки на Шиши твърдят, че го чули да припява под носа си: Вий жертва паднахте в неравна борба… Ехото отвърнало: Ой Коледо, мой Коледо…

 

Дрескод – с куфарче за рожденика.

 

Безопасността на тържеството се осигурява от НСО и братски нему частни структури. Дежурни екипи ще осигурят наблюдението, подслушването, следенето на неприятелските елементи, които продължават да не приемат рождения ден на Делян П. за национален празник. Сърдитко Петко – празна му торбичка.

 

Клуб „Златна кочината“. Девиз: Пеевски – герой на РБ!

https://frognews.bg/novini/chrd-delian-promeni-dvijenieto-sofiia-stranat...