Златев не казва като каква и за чия сметка пътува с него Ангелкова

Без да сме имали нужда, получихме на мейла обяснение от Тера Тур Сервиз за посещението на Валентин Златев и Николина Ангелкова в Танзания, в което обаче, както ще се убедите, липсва най-важното, а именно като каква, за чия сметка и по какъв начин пътува госпожата със сина на собственика на компанията и бивш бос на Лукойл у нас:
„Поради проявения от ваша страна интерес, ви информираме, че компанията Тера Тур Сервиз е един от големите инвеститори в туристическия сектор у нас и оперира хотели под брандовете RIU, TUI, Hyatt.
Също така, компанията обмисля различни възможности за развитие на своята дейност в чужбина.  В тази връзка Тера Тур Сервиз участва в международни форуми и прояви, както и разглежда интересни места за инвестиции, включително Танзания.
Там представители на компанията участваха в срещи с ръководителите на Африканския съвет по туризъм, Международната конференция по туризъм и инвестиции, както и с официални лица от страната.
На част от тези прояви присъства и г-жа Николина Ангелкова.
Отчитайки благоприятния бизнес климат в Танзания, компанията има намерение да инвестира в страната.
Тера Тур Сервиз ще уведоми представителите на медиите, когато има положителни новини за развитието на инвестиционните си планове”.
Всички тези неща бяха ясни още, когато първи 19 минути писа по темата, използвайки кадри на танзанийската телевизия. Не е ясно по каква причина са изредени всички обяснения, които без друго са известни, ако не е дадено най-важното. А именно защо шефката на софийската областна организация, досегашен народен представител и настоящ кандидат-депутат Ангелкова присъства на разговорите като втори човек в групата от България, рамо до рамо със Златев. Защо? Понеже срастването на бизнеса и политиката определено е проблем. Вероятно не в Танзания, но в Европейския съюз, от който е част България, определено.
Сайтът ни получи Фейсбук атаки веднага след завъртането на тази много четена история, която бе препечатана от нас от много сайтове и попадна също така в телевизиите. Ясно от кого.
Накрая, самата група на Златеви обяви, че няма повече да работи с бранда РИУ, което прави оригинално намесването му в обясненията, след като в Танзания качва нивото до селективния Кемпински.

 Кирил Пламенов

Златев не казва като каква и за чия сметка пътува с него Ангелкова | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg