Илиян Василев: Истината е, че руската специална операция в Украйна имаше по-малко братче руска специална операция в България за сваляне на правителството на Петков.

Законът за непредвидените последствия е задължителен при разбиране на мотивите и последствията от едни или други стъпки на руската дипломация, в това число и на посланик Митрофанова. Уж да победят врага в България, а пък объркаха всичко

Всеки ден в който я оставят тук, нейното присъствие ще има същия ефект, какъвто има този на руските войски в Украйна. Там на практика изчезна темата за проруските, рускоезичните, симпатизиращите и т.н. Всички се обединиха срещу врага, защото Москва постави под въпроса лоялността на тези хора, а агресията и бруталността ги отврати.

С действията си Митрофанова и Русия на практика маргинализират с непознати и немислими темпове влиянието на Русия у нас.

Щом най-крайните привърженици вече са изгонване на руските дипломати, но спорят за бройката, значи "конят е в реката".

Истината е, че руската специална операция в Украйна имаше по-малко братче руска специална операция в България за сваляне на правителството на Петков. Успяха, но цената, която сега ще платят ще ги накара горко да съжаляват, че изобщо са я започнали.

https://frognews.bg/novini/iliian-vasilev-istinata-che-ruskata-spetsialn...