Илиян Василев: На тази снимка са всички отговорни лица за ”аферата” Джемкорп

 

Шефът на IP3 - в рамките на инициативата три морета. Нормална среща.

 

Присъствието на Йордан Йорданов доказва, че темата са модулните реактори. Важна е датата - тя е преди всички други приказки за меморандуми и прочие и показва чия е била инициативата.

 

Много преди Кирил, Асен или Александър Николов да се появят на сцената. Президентът нарежда на служебното правителство да подпише меморандум с IP3, към които след това се присъединява Джемкорп по желание на американската страна.

Въпросът е - защо ГЕРБ не атакува първоизточника на тази операция? Защо дума не обели срещу Румен Радев?

Вторият е още по-неизбежен - защо Румен Радев, мъжкарят в държавата, остана безмълвен и не защити своята инициатива?

Третият е още по-налагащ се - защо Кирил и Асен мълчаха досега? Да пазят честта на президента?

И както правилно отбелязва Александър Николов в дъното на масата от страна на Радев е Любомира Ганчева тогава съветник на Румен Радев и доверено лице на Румен Петков, връзката на Първанов с шефа на Службата за външно разузнаване на Русия - Наришкин, а сега "началник" кабинет на катамаранеца Росен Христов.

 

Ако имаше нещо нередно първото което Росен Христов трябваше да направи бе да уволни Ганчева. Но, той няма право на това, защото тя е поставена там да го надзирава.

На тази снимка са всички отговорни лица за "аферата" Джемкорп, които отсъстват от доклада и от дебата в Народното събрание.

 

Илиян Василев

https://frognews.bg/novini/politologat-daniel-smilov-ako-radev-izbere-ba...