Илиян Василев : "...Само Борисов и Пеевски имат този ресурс, който позволява на ръководстото на Копейкин и партия да се държи като преуспели политически бизнесмени и да финансират постоянни протести, които са платени".

Ilian Vassilev

"Много силно на очи се набива финансовата мощ и мащаб на Възраждане, които са острие в дестабилизацията на праителството и България. Има твърдения, че те са финансирани в новия си вариант от Борисов и Пеевски, за да овладеят протеста /тук не успяха/ и тази теза "държи вода". Не за друго, а защото само Борисов и Пеевски имат този ресурс, който позволява на ръководството на Копейкин и партия да се държи като преуспели политически бизнесмени и да финансират постоянни протести, които са платени. За всеки протест в София, тъй като местното им присъствие е незначително, карат хора от цялата страна, а това са хиляди и хиляди левове. 
Но никой не работи по източниците на финансиране на Възраждане, нито прокуратура, нито ДАНС. Умишлено. Атаката по линия на помощта за Украйна от активираната от Москва Възраждане и атаките на Борисов се фокусират в една цел Петков.
Петков и ПП допускат огромна грешка, като се самоизолират в своята изключителност. А скоро ще им трябват хора, които да ги подкрепят на улицата".

Фейсбук

Колажи и карикатури