Институтът за дясна политика и ТВ Европа станаха АОНСУ на ГЕРБ

Ilian Vassilev

Относителната сила на аватара на Борисов Харизанов бе именно в претенцията за доза независимост от ГЕРБ, без която същият се нарежда в редиците на поредните "приближени", без самостоятелно значение.
Георги Марков го "издаде" като особено близък до Тялото. Тази игра се поддържаше и от Борисов, който също се правеше, че не държи особено на Харизанов и че "онзи" говори от свое име. До днешния момент, който "аватарът" е главен съветник и ще подбира гражданската квота, на която ГЕРБ възлага големи надежди, за да подобри имиджа си.
В момента тече "пазаруване" на гражданска квота, търсят се по-млади, неизхабени лица, които могат да помогнат да се измие наследството. Икономисти, жуналисти, медици, водещи.
Влади Горанов правел партийните листи за изборите. Там ще има доста промени. От парламентарната група ще останат под половината.
Институтът за дясна политика и ТВ Европа станаха АОНСУ на ГЕРБ.
Проблемът на цялата схема е, че каквито и подмени, замени, размени да правят, нищо не е толкова силно, че да може да изчисти наследството на Борисов. Никога до сега твърдия вот против него не е било толкова значителен„, а това означава само едно - той повече премиер не може да стане. Токсичността му убива всеки нов играч около него.
Но Харизанов и "гражданската квота" просто правят пари и се възползват от факта, че ГЕРБ е най-богатата партия.
Богатите също плачат !?
 
Фейсбук