Как си отгледахме “Израждане”, за да кани руския ад у нас и апокалипсиса на ядрената война

Не е лесно в лично качество да привлечеш вниманието на 35 посланици в София, да ги накараш да обединят усилията си в единно мнение и да го изразят в общ демарш срещу една отделна персона ( както изглежда на пръв поглед, макар да става дума за нещо много повече). Това е мнението на 35 държави! https://btvnovinite.bg

Не си спомням да съм регистрирал в дългата си повече от 40 години битност на български журналист и коментатор някой български гражданин да е постигал такъв сатанински успех. Но ето, че това се случи. Реализира го само няколко реда депутатката Елена Гунчева от партията, която мнозина у нас наричат “Израждане”.

Гунчева се изяви наистина като изрод. Призова не просто чужда вражеска държава да нападне с “високоточкови” оръжие ( каква “грамотност” само в изказа относно оръжията с висока точност ).  Тя на практика зове за руско нападение срещу НАТО, което автоматично би задействало чл. 5 от Атлантическия договор за взаимна отбрана и до вероятна ядрена война.

Не се отчайвайте, има някаква надежда – Русия има високоточкови оръжия, така че точно може да улучи Министерски съвет, ако Просто Киро изпрати нашите ракети на шута Зеленски. Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата”, пише Гунчева в интернет и продължава да отказва да свали призива си.

Това, че Гунчева най-вероятно не разбира, към какво приканва Путлер, не е оневиняващо обстоятелство за нейното подстрекателство към война на унищожение не само за България… 

Когато на 6 март 2019 година бях малтретиран от подобия на Гунчева в градската бибилиотека на Добрич, насреща ми седеше една русолява персона от видимо женски пол, която ме гледаше втренчено със змийски поглед и стиснати устни докато седях на стол със скръстени ръце на метри от обкръжението на озверели подобия на хора, пременени  като нея с кожни дрехи на мотористи. Цяла “храбра” армия от униформени агресори срещу един човек!

 

 

 

 

 

 

Нямам точен спомен за физиономията й. Не претендирам да е била днешната “героиня”. Но ставаше дума за същата проява на дивашка омраза, която струеше от онова създание. Не се стърпях и отвърнах на опита й да ме убие с поглед. Най-напред с мълчалив “ответен огън” чрез втренчване. А после и с подмятане, че и други са се опитвали да ме убият с поглед, но не са успели.

Та, думата ми е, откъде се взеха изродите, които толкова много искат да убиват сънародници – първо с поглед, а после и с руски ракети?

Отговорът е, че те са рожба на селекцията на изродите в нашето твърде инертно, безчувствено и търпеливо спрямо насилниците  общество, в което срещу агресорите няма институционална съпротива. Ако полицията в Добрич беше отишла малко по-далеч от предупредителните протоколи за някой от моите най-агресивни нападатели и ако медиите у нас бяха реагирали подобаващо срещу фашизоидния тормоз над един журналист ( в случая и писател) , може би обществото щеше да научи навреме с какви изроди си има работа и да им прегради пътя към българския парламент ако не с друго, то с презрението на своето (не)гласуване.

Вместо това ми се вменяваше като проява на екстремизъм упоритото критикуване на руската политика и предупрежденията ми за пораженията от нея. При това не само от страна на хора, с противоположни по темата възгледи, но и от сродни души, които ми се надсмиваха “дружески”, че се занимавам с някакъв си Копейкин. Едва ли не съм го рекламирал по този начин, пък той бил никой. Та да си трая. Това се искаше от мен най-добронамерено.

Е, сега се налага цели 35 държави да откажат да си траят, когато тук сме си отгледали изроди, въоръжени с депутатски статут, зовящи за руска агресия срещу България без да си дават сметка, че канят самоубийствено не просто дявола на гости, а апокалипсиса. 

Как си отгледахме “Израждане”, за да кани руския ад у нас и апокалипсиса на ядрената война – Иво Инджев / Ivo Indzhev

снимка за публикация : Колажи и карикатури