Камен Донев за директора Василев: Тежка форма на измекярлък

„Полагам много усилия, за да не избухна така, както Робърт де Ниро беше реагирал по отношение на Тръмп. Никога досега не сме виждали такава тежка форма на измекярлък. Думата „измекяр“ от арабски или древноперсийски означава „слуга“, „лакей“. Във времето това е придобило отрицателен аспект“, това заяви актьорът Камен Донев .

„Този човек трябва да бъде премахнат на мига. Има достатъчно доказателства – морални и не само, че той просто не се справя за това, което е сложен“, посочи още той пред bTV.

 

Според Камен Донев е публична тайна защо колегите му актьори подкрепят Васил Василев.

 

„Много пъти в живота се е случвало и ще продължавала да се случва човек да бъде добре прикрит, докато стигне до едно място и едва след това да разкрие своята същност. Хора сме, всеки крие своите демони. В случая виждаме падането на една голяма маска. Виждаме една лъжа, един кариеризъм, безпардонност. Наблюдава се човек, който е бюрократозависим“, коментира Камен Донев.

 

Очаквам да ме чуе господин Гълъб Донев. Другите явно не искат да го направят. Опитах се да се свържа и с министъра на културата – неуспешно. Призовавам всички ваши зрители да пуснат по пощата една мушмула до Народното събрание. Определям г-н Василев като паднала от незнайно къде мушмула, това се превърна в нарицателно, каза още актьорът.

https://frognews.bg/novini/kamen-donev-direktora-vasilev-tejka-forma-izm...