Кандидат – президент : И да ги къпе или не човек, то червената комунистическа боя от тяхното минало е ясно видима и синя няма да се покаже …

„Йорданка Фандъкова би била един изключително силен кандидат и изключително успешен президент“ – това каза вицепремиерът Томислав Дончев.

 Поводът за коментара му, въпреки многократните категоричния изявления на Фандъкова, че няма да се кандидатира, беше вчерашното изказване на политолога Антон Тодоров, че все пак има вероятност столичният кмет да участва в изборите.

„Тя има дълъг политически опит и е минавала през не една и две кризи“, уточни той.

Мдаа ... Дълъг политически опит от БКП до кмет на ГЕРБ ...

 

Да припомним обаче една известна истина :

Комунистите никнеха на всеки километър до 9.ІХ.1944 г., а след тази дата вече на всеки милиметър до ноември 1989 г., продължават да никнат и днес, но името им се смени на ГЕРБ.

Преди повече от две години, в  началото на юли 2014 г. Александър Паунов от трибуната на 42- я парламент заяви :

„Най-големите лъжци в този парламент се намират на първия ред на ГЕРБ. Най-големият лъжец е Бойко Борисов. Дядо му е убит от комунистите. Ако дядо ти е убит от комунистите, никога няма да влезеш в редовете на Българската комунистическа партия и да влезеш в органите на МВР. Първа лъжа. Бойко Борисов заедно с парламентарната група вкарва закона за престъпленията на комунистическия режим, а първият ред са комунисти. Бойко Борисов комунист, дете на партията. Цецка Цачева – комунист, Велчев – комунист, само че изключен, защото няма качества на комунист. Ще ви кажа истински случай. В арменския парламент влизат хора с маски и автомати и казват: да напуснат комунистите и почват да стрелят на месо. Ако в тази зала влязат хората с маските, теоретично, и с автомати, и кажат комунистите да излязат от залата, аз от вас няма да мога да изляза от тази зала, всички ще се хвърлите към вратите“.

Ако се вгледаме в ръководството на държавицата България (Герберландия) ще стане ясно, че:

Президентът Росен Плевнелиев – комунист

Премиерът Бойко Борисов – комунист

Председателят на парламента Цецка Цачева – комунист

Председател на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов –  вероятен комунист според длъжностите му в МВР и ДС ИЦ, както и според неговото семейство

Председател на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова –комунист (партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив)

Кмет на София и заместник на Бойко Борисов – Йорданка Фандъкова –комунист („Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти“, заяви преди време червеният общински съветник Тодор Кръстев от Пловдив)

Мдаа … И да ги къпе или не човек, то червената комунистическа боя от тяхното минало е ясно видима и синя няма да се покаже … Бившият комунист май си остава комунист дори и член на ПП ГЕРБ, дори и вероятен кандидат – президент ...

http://avantage.bg/