Карбовски: Само разпад остана, управниците ни са като бейлербегове

Управниците ни, как си ги избираме!, приказват на ангро като бейлербегове. Никой не смее да каже на краля, че е гол, заяви по БТВ журналистът Мартин Карбовски. Не можем да говорим за корупция, след като никой не говори за корупция, ще ни спукат от съдене. А и ние, вгледани в собствената си немотия, не можем да си дефинираме проблемите.

Истината е, че народът е прост, а животът е тежък и скучен, цитирам поета. Нямаме магистрали, уж има пари, пък то нищо няма - за толкова години продължаваме да си кретаме. Пътната мрежа и икономиката си седят от Живково време. Един ден европейските проекти ще спрат и ще трябва да работим с нашата икономика.

Единственото, което остана да се показва, е разпадът. Този смотан данъкоплатец, който плаща парата на Валери Симеонов да е политик, живее така от години. Няма българи в този парламент, май всички са от някакви фондации и се прави политически инженеринг. кога ще имам собствена държава аз, попита той. Влизаме в нов тоталитаризъм, сега не можем да кажем "Долу Меркел, долу Европа", както преди не можехме да кажем "Долу социализма", добави той.

Искам на отида на границата и да покажа докъде свършва оградата, каза Карбовски.

http://frognews.bg/