Комунистите от ГЕРБ очаквано постигнаха първи резултат в изборите

Очаквано от социолози и дори от кръчмарските политици комунистите от БКП-2(ГЕРБ ), които и според ген. Решетников станаха БКП-1 показаха първи резултат на вчерашните избори.

Победата е в резултат на огромната армия държавни чиновници и едни 19 % пенсионери, които бяха захранени 10 месеца с по 50 лева бонус.

Въпреки това гласувалите около 500 000 до 550 000 полицаи, чиновници са с 9-10 % под резултатите на ГЕРБ от предишните парламентарни избори.

Братчетата на комунягите от ГЕРБ, червените социалисти от БСП се сринаха и са вече трети, а ездачката Корнелия ще смени коня с магарето.

Според ЦИК след преброените 42.47 % гласове резултатите са следните :

Всичко това накара бившият комунист и бивш премиер Борисов да се направи на миротворец и да кани влизащите шест партии на фона на джипа в Банкя да направят нещо като ОФ с експертно правителство, но до декември ...

Едни други бивши червенушки в лицето на агент Иван -рекламен агент на БИЛЛА торбички, руският възпитаник и волевак Марешки и телепатрЕота Валерко, както и Цв.Цв. са засега извън канчето с манджа напълно и очаквано заслужено.

Народецът, който пожела промяната вчера не излъчи кой да го управлява и сега ще ни чака поне месец кой, с кого и докога ще ги управлява ...

"Под лупа"

снимки от екран на Нова ТВ