Комунистически терористи : Единствено в България съвсем целенасочено и режисирано от Русия бе осуетена декомунизацията и лустрацията

Михаил Янакиев

 
Юлиана Павлова Ръжгева (на лявата снимка) – кръвожаден надзирател в комунистически концентрационен лагер за насилие, изтезания и ненаказуеми зверства, садистичен убиец и безмилостен мъчител е погубила собственоръчно повече от 40 невинни българи в мрачното време на Соца. Тя е масов убиец, разминал се с възмездието и справедливото наказание само поради силното комунистическо лоби в България.
Според свидетели любимият й метод за убийство бил да напъхва тояга в устата на жертвата, докато издъхне в адски мъки. През 1990 две свидетелки разказват пред съда как е е убила Дина Георгиева Кангалова – Пицина от Велинград. Разказът им е страшен: „Веднъж на кариерата докараха една хубава жена. Скоро след това надзирателката повика шефа си - изверга Гогов и му каза, че новодошлата отказва да работи. Тогава Гогов извади от джоба си едно писмо, прочете го и го даде на надзирателката. Всички, които бяхме наблизо, чухме: “Ликвидирай я!”. Надзирателката, придружена от друг надзирател, поведе новата лагеристка към едно по-усамотено място на кариерата където започнаха да я бият с тояги. Освен че я преби с тоягата си, Юлияна Ръжгева я мушкаше с нея в очите, във влагалището, скачаше отгоре й като освирепяла. След това взе тънка тояга като точилка и я вкара в устата й като започна да натиска. С ужас видяхме как изпод скъсаните дрехи на жертвата тояжката излезе от тялото й заедно с червата. После напъхаха кървавия труп в чувал и го натовариха в молотовката при други трупове на зверски убити от тях лагерници.”
След дълги съдебни процедури и неспирни опити на влиятелни комунисти да осуетят осъждането на жестокия, кръвожаден изверг Юлияна Ръжгева, най-после съдът издава символична компромисна присъда.
Най-накрая през 2005 изчадието Юлияна Ръжгева се обесва, обаче останалите комунистически убийци, палачи и сатрапи доживяват до дълбоки старини, живеещи безметежно и безнаказано като недосегаеми, тъй като и в съвременна България влиятелните и овластени хора с много пари са наследниците на бившите комунистически фукционери, които защитават себеподобните си за извършените от тях престъпления. Децата, внуците и роднините на комунистическата престъпна сган продължават да са на високи и щедро платени постове, подпомагат се по между си и най-нагло и безочливо се опитват да раздават морал, да пропагандират подрастващите поколения за „предимствата” на социализма – комунизма и за необходимостта от ново, фатално и робско обвързване с тоталитарна Русия.
Конкретният пример в случая е Пенка Цолова (на дясната снимка) - дъщерята на масовия убиец и изверг Юлияна Ръжгева, която на всичко отгоре е учител по история и цивилизация в град Белене. Разбираемо е, че допусната в сферата на образованието, тя подмолно и безпрепятствено дезинформира, „възпитава и поучава” децата на гадостите, втълпени от престъпната й майка, злоупотребявайки с толерантността на властта и разчитайки на пасивността на обществото. Това Безобразие е гавра с паметта на десетките невинни жертви на Чудовището Юлияна Ръжгева и незабавно трябва да му се сложи край!
Поне защото тази ситуация позори непоправимо съвременна България пред цивилизования свят като уж европейска страна в която отявлени престъпници и наследниците им са официално толерирани и недосегаеми.
Причината е, че единствено в България съвсем целенасочено и режисирано от Русия бе осуетена декомунизацията и лустрацията – необходимата мярка която всички държави в ЕС законодателно приложиха за да пресекат решително превратаджийските намерения на комунистическо – русофилската напаст.
 
Фейсбук