Котелът на ада е в Бургас

Пет денонощия наднормено замърсяване в Бургас и никаква реакция от местните власти 

Доживяхме сред хилядите заразени с коронавирус, стотица от тях днес са в Бургас да достигнем абсолютен антирекорд по наднормено замърсяване с ФПЧ10 и ФПЧ2.5 на границата между бургаските квартали Изгрев и Славейков ?!!

А този мрачен антирекорд макар и моментен е над 32 ПЪТИ над допустимото ?!

Снимката от екран е от сайта AirTube от 07.05 часа на 28.10.2020 г.

Втората снимка от екран е от друг сайт AirBG.info

Показанията оцветени в лилаво за датчика в жк Изгрев ясно показват замърсяване над 500 mg/m3, което означава замърсяване десетки пъти над нормите за ФПЧ10 и 7 пъти над нормите за ФПЧ2.5 ?!!

Ето ви и трето доказателство снимки от екран от сайта AirVisual, които показват данни към 06.00 часа на 28.10.2020 г. според тях имаме наднормено замърсяване далеч над 2 пъти и сме на второ място в страната към 06.00 ч. сред градовете в България. Картината се допълва и поредната снимка, която показва, че с прекъсвания от 2-3 часа от 23.10. 2020 г. сутрин до 28.10.2020 г. - ЦЕЛИ 5 ДЕНОНОЩИЯ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ В БУРГАС ИМА НАДНОРМЕНО ЗАМЪРСЯВАНЕ ?!!

Да сте чули някой като кмет, областен управител или шеф на РИОСВ-Бургас да е информирал населението на Бургас ?!! Не, не и не ?!!

Шеф РИОСВ-Бургас 

На никого от изброените по-горе не им пука, че не изпълняват законовите си задължения, няма и прокурори, няма и министър, а Джипката е в гаража ????

А сайтът на Община Бургас показва нереалистични, лъжливи според показанията на другите три източника данни за това време ?!!

#ОСТАВКА и разследване за непукистите, но няма кой ...

"Под лупа"